BIVŠI INSPEKTOR PRIZNAO DA JE LAGAO O VESELINU MILIĆU! Milan Dumanović: Izvinjavam se, iznosio sam neproverene činjenice! (VIDEO)
Foto: Printscreen

iznosio netačne informacije

BIVŠI INSPEKTOR PRIZNAO DA JE LAGAO O VESELINU MILIĆU! Milan Dumanović: Izvinjavam se, iznosio sam neproverene činjenice! (VIDEO)

Crna Hronika -

Bivši inspektor Uprave kriminalističke policije Milan Dumanović uputio je izvinjenje Veselinu Miliću, načelniku policijske uprave za grad Beograd zbog kako je istakao iznošenje neproverenih i netačnih informacija.

Dumanović je gotovo svakodnevno iznosio laži na račun Veselina Milića, a koje su pojedini mediji koristili za napad na vlast, pre svega predsednika Aleksandra Vučića.

- U jednom od svojih nastupa na jutjub kanalu Srbin info govorio sam o Veselinu Miliću, sadašnjem načelniku policijske uprave za grad Beograd, gde sam kritikovao njegov rad.

Veselin Milić
Veselin Milić foto: Kurir

Međutim, ono što posebno moram ovom prilikom da istaknem pošto sam i sam bio pripadnik policije, Veselina Milića poštujem jer je završio policijske škole, a i znam podatak da je od 1998. godine u MUP-u, a to je ono što sam i naglašavao u kritikama, da neko ko se bavi državnom bezbednošću mora da ima završene škole, i da prođe razne seminare. Gospodin Milić me je tužio i sada se vodi postupak - rekao je Dumanović u izvinjenju Miliću i dodao:

- Ono što sam tada rekao u kritikama u radu policiji stojim i sada, međutim svestan sam da sam tada iskoristio neke neproverene činjenice i zbog toga se izvinjavam porodici Veselina Milića ako ih je to na neki način povredilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja