ŠOK U MALČI! PORODICA UHAPŠENOG KUMA MALČANSKOG BERBERINA KRIVI DEVOJČICU: Sumnja se da je obljubio ćerku, a rođaka tvrdi suprotno
Foto: Ž. I.

strašno

ŠOK U MALČI! PORODICA UHAPŠENOG KUMA MALČANSKOG BERBERINA KRIVI DEVOJČICU: Sumnja se da je obljubio ćerku, a rođaka tvrdi suprotno

Crna Hronika -

Muškarac od 44 godine iz Malče, inače kum članova porodice Ninoslava Jovanovića (48), poznatijeg kao Malčanski Berberin, nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je obljubio svoju petnaestogodišnju ćerku.

Hladnokrvno optužuju devojčicu

Potpuno hladnim glasom, jedan ženski član ove porodice branio je osumnjičenog, a svu krivicu je uporno prebacivao na devojčicu.

- On nju nije silova niti podvodio. Ona je svoje slike slala ljudima na Fejsbuku, ali sa njegovog telefoa. Prevremeno je rođena i bila je na razvojnom praćenju. Od kada ju je majka ostavila, uvek je spavala sa babom u krevetu. Ma rekli su nam iz Socijalnog centra da je utvrđeno da nije silovala. Nemamo više informacija o njemu, niti šta se događa sa tim hapšenjem - hladnokrvo je izgovorila ova žena, piše "Objektiv".

Podsetimo, aktivnosti uhapšenog na Fejsbuku, gde su deljene fotografije njegove gole ćerke, omogućile su i uspešnu policijsku akciju "Armagedon", u kojoj su tokom poslednjih nekoliko meseci uhapšeni brojni pedofili.

(Kurir.rs/Objektiv)

Bonus video:

01:24

SLUČAJ MALČANSKI BERBERIN: Neuropsihijatar doneo ocenu o uračunljivosti (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track