NANO, ŠTA ĆE MI OVAKAV ŽIVOT! Potresna ispovest hraniteljke poginulog mladića (22): Otišao je u prodavnicu i VIŠE SE NIJE VRATIO!
Foto: Kurir/Bogdana Đusić, Facebook

Srce da pukne

NANO, ŠTA ĆE MI OVAKAV ŽIVOT! Potresna ispovest hraniteljke poginulog mladića (22): Otišao je u prodavnicu i VIŠE SE NIJE VRATIO!

Crna Hronika -

Živana Nedeljković očuvala je Dejana Planića (22), koji je poginuo u udesu u Kragujevcu, pošto je kao dečak ostao bez roditelja

Tragična saobraćajna nesreća u kojoj je u petak poginuo mladi Kragujevčanin Dejan Planić (22) potresla je stanovnike naselja Beloševac, a svi ističu da je bio dobar dečko, koga život nije mazio.

Priča o Dejanu koja slama srce počinje od njegovog najranijeg detinjstva, kada je ostao bez roditelja, a istovremeno se borio s teškom bolešću bubrega. Od pete godine bio je u hraniteljskoj porodici, u kojoj je živeo i nakon punoletstva.

Živana Nedeljković
Živana Nedeljkovićfoto: Bogdana Đusić

Živana Nedeljković, Dejanova hraniteljka, juče je grcala u suzama, a za Kurir je ispričala da su njen pokojni muž i ona dečaka uzeli kako bi mu pomogli i lečili ga.

- Svaki drugi dan smo ga vodili kod lekara, na dijalize, baš se mučio. Mnogo smo se vezali za njega i jako smo ga voleli - priča kroz suze Živana.

Nastradali mladić je završio srednju kuvarsku školu. Uskoro je trebalo da ode na još dodatnih intervencija zbog bolesnih bubrega.

- Rekao mi je: "Nano, ja ne mogu više da idem kod lekara, šta će mi ovakav život", a meni se srce slamalo zbog njega. Videla sam ga pre nego što je poginuo. Krenuo je kolima u prodavnicu, nije ga bilo dva sata, pa sam se već bila jako zabrinula. Bezuspešno sam ga zvala i zvala na mobilni telefon, ali je bio nedostupan i onda su me obavestili da je poginuo, i to ovde, blizu kuće. Nije se vratio - objašnjava neutešna Živana.

Saobraćajna Nesreća, Beloševac
foto: Kurir/B.Đ.

Komšije potvrđuju da su se Živana i njen pokojni suprug kao hranitelji veoma trudili oko Dejana, posebno oko njegovog zdravlja. Pokušavali su sve da urade da mu olakšaju bolest i poboljšaju kvalitet života koji se prerano ugasio.

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila u petak po podne u Ulici 9. maja u kragujevačkom naselju Beloševac.

mladić koji je preminuo
mladić koji je preminuofoto: Printskrin/Facebook

- Dejan je svojim "reno kliom" preticao kolonu vozila i direktno se sudario s kombijem iz suprotnog pravca. Poginuo je na mestu, a vatrogasci su morali da seku olupinu kako bi izvukli telo - ispričali su očevici.

Voleo automobile

Komšije: Nije znao da vozi

Komšije Planića kažu da je voleo automobile i vožnju, ali da nije bio baš najbolji u tome.

- Stvarno je to voleo, ali nije znao da vozi. Prethodnih godina je imao više udesa i, eto, tako je i završio život. Mnogo se namučio u životu - rekao je za Kurir prvi komšija.

(Kurir.rs - Bogdana Đusić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track