OSUĐEN CRNOGORAC KOJI JE SA AUTOMATSKOM PUŠKOM ULETEO U BAŠTU KAFIĆA: Miljanović će robijati 4 godine zbog ovog krivičnog dela
Foto: Instagram, Screenshot

stigla ga kazna

OSUĐEN CRNOGORAC KOJI JE SA AUTOMATSKOM PUŠKOM ULETEO U BAŠTU KAFIĆA: Miljanović će robijati 4 godine zbog ovog krivičnog dela

Crna Hronika -

Miloš Miljanović, inače državljanin Crne Gore, koji je maju 2020. godine ušao naoružan automatskom puškom u baštu jednog kafića na Vračaru, osuđen je danas u Višem sudu na četiri godine zatvora zbog nedozvoljenog nošenja oružja.

On je inače prethodno i priznao izvršenje tog krivičnog dela.

Podsetimo, Miljanović je ranije ispričao kako je 2002. godine teško ranjen i "da mu nedostaje deo mozga".

- Oporavljao sam se sedam meseci, ali kao posledicu imam epilepsiju i pijem lekove. U Beograd sam došao 10 do 15 dana pre tog događaja, jer imam ovde devojku ili sam je bar imao - rekao je Miljanović, koji se to tada branio ćutanjem.

On je, podsetimo, uhapšen dan posle incidenta u iznajmljenom stanu na Vračaru i od tada je u pritvoru. Na snimku sa sigurnosnih kamera iz kafića na Vračaru vidi se kako sa kapuljačom na glavi ulazi u kafić i kreće ka stolu za kojim je sedeo Miloš Nilović, zvani Runjo sa prijateljima. Inače, Nilović je javnosti postao poznat zbog navodnih veza sa škaljarskim klanom.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track