NAJNOVIJI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Tutinac ubio Maju, napisao oproštajno pismo i obesio se
Foto: printscreen sandžačka TV mreža, Facebook

Užas u Tutinu

NAJNOVIJI DETALJI ZLOČINA KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Tutinac ubio Maju, napisao oproštajno pismo i obesio se

Crna Hronika -

Murat Pepić (55) iz Tutina, osumnjičen da je prošle sedmice ubio Maju Odalović (35) iz Kraljeva, pa presudio i sebi u jednoj napuštenoj kući u selu Vrba blizu Tutina, ostavio je, kako saznaje Kurir, oproštajno pismo.

Prema rečima našeg izvora, Pepić u poslednjoj poruci nije govorio o prirodi svoje veze s Majom, niti o ubistvu, već se samo oprostio s rodbinom.

Pištolj nije nađen

Pepić je sebi oduzeo život vešanjem, a njegovo telo pronašao je brat u napuštenoj kući u selu Vrba, nekoliko kilometara od sela Draga, u kom je Pepić živeo. Kako se pretpostavlja, Pepić je, pošto je Majino telo bacio u Ibar kilometar uzvodno od Ribarića, kolima produžio do svoje garaže u kojoj je ostavio "golf 4", u kom se, najverovatnije, ubistvo i desilo, a onda je otišao do sela Vrba, gde je sebi oduzeo život.

- I dalje se ne zna kada je Murat sebi oduzeo život, ne zna se preciznije ni kada je Maja ubijena, a prema izvorima iz istrage, malokalibarski pištolj, iz koga je, sumnja se, Murat pucao Maji u slepoočnicu, nije nađen u kući u kojoj je osumnjičeni sebi oduzeo život - kaže naš izvor.

Murat Pepić
Murat Pepićfoto: Printscreen Instagram 192.rs

Dosadašnji nalazi istrage upućuju da je u sredu po podne Murat kolima otišao do Kraljeva, do sela koje se takođe zove Vrba, da je tamo Maju naterao da uđe u vozilo, a zatim joj je u kolima, posle kraće svađe, pucao u glavu.

- Murat je Majino telo vozio skoro 120 kilometara od Kraljeva preko Ušća, Baljevca, Raške, Novog Pazara, Ribarića, sve do mesta na kome se, kilometar od Ribarića, s magistrale odvaja zemljani put koji vodi do reke. Tu je Majino telo izneo iz kola, a na zemlji pored obale ostali su tragovi krvi. Bacio je telo u reku, ono je plutalo samo 30 metara, zakačilo se za jednu stenu, gde ga je sutradan video ribar - podseća izvor.

Ljubomorni ispadi

- Murat i Maja bili su neko vreme u emotivnoj vezi, u kojoj je bilo mnogo ljubomornih ispada Tutinca. Po nekim pričama, Tutinac je letos na Crnogorskom primorju pretukao Maju, ali su i dalje ostali u kontaktu - ispričali su upućeni.

Prijateljica

U očima joj se video strah

Poznanici Maje Odalović pričaju da su ona i Murat neko vreme bili bliski. Dok neki kažu da su bili u emotivnoj vezi, drugi pričaju da to nije tačno, već da je Murat proganjao Maju. - U njenu kuću je došao kao majstor, na preporuku.

Tako mu je ostao njen broj telefona, pa ju je stalno zvao i uznemiravao. Svako ko je poznavao Maju mogao je da vidi strah u njenim očima - napisala je jedna Majina prijateljica na Instagram stranici 192.rs.

Komšije za Maju kažu da je bila dobra, samohrana majka, koja se borila da detetu obezbedi dobar život. Murat je ranije držao kafanu na putu Tutin-Ribariće, povremeno je radio u Nemačkoj. - Iza sebe ima brak, odavno se razveo. Važio je za boema - pričaju njegovi poznanici.

Kurir.rs/ Z. Šaponjić - J.Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track