PRIJATELJ UBIJENE MAJE: Bila je čisto zlato, uvek nasmejana! Otkrio i da li je bila u vezi sa svojim ubicom Muratom
Foto: Printscreen/Facebook, Kurir/Zoran Šaponjić

i dalje u šoku zbog tragedije

PRIJATELJ UBIJENE MAJE: Bila je čisto zlato, uvek nasmejana! Otkrio i da li je bila u vezi sa svojim ubicom Muratom

Crna Hronika -

Prijatelj Maje Odalović (35) iz Kraljeva, koju je, kako se sumnja ubio Murat P. (55) prošle nedelje, a potom je njeno telo bacio u Ibar, kaže da je bila čiste duše i čista obraza.

- Odgajala je sina i sve njemu podredila. Bila je čisto zlato - kaže njen prijatelj iz detinjstva koji je i dalje u šoku zbog tragedije koja se dogodila.

Murat je, inače, u subotu presudio i sebi u jednoj napuštenoj kući blizu Tutina.

- Ne mogu da prežalim i još ne mogu da svarim činjenicu da je nema i da je ubijena. Bila je moja drugarica i osoba koja je zaslužila samo najbolje. Prava, iskrena osoba, bez trunke mržnje i zavisti. Odrasli smo zajedno u Obiliću, na Kosmetu, išli u školu. Posle bombardovanja je svako otišao na svoju stranu, ali smo ostali u kontaktu, i uvek smo imali samo pozitivnu priču - kaže Majin drug za Telegraf.

Maja Odalović
foto: Printscreen/Facebook

Demantuje da je Muratova žrtva bila sa njim u vezi.

- Nikada se ne bi petljala sa starijim muškarcima, a to znam jer smo bili stalno u kontaktu. Te priče o vezi sa tim čovekom su gluposti. Možda je proganjao, ali u vezi nisu bili - ističe on.

Murat Pepić, Tutin, samoubistvo, ubistvo
foto: Printscreen Instagram 192.rs

Majin drug dodaje da je ona, uprkos svim nedaćama, uvek bila nasmejana, da se borila za svog sina do samog kraja, te da je bila divna majka.

Tutin, ubistvo, žena, kanjon Ibra, M.O.
foto: Kurir/Z.Š.

- Bila je čisto zlato. Vredna, dobra, lepa, uvek nasmejana, koliko god nedaća imala. Mnogo mi je bila draga i mnogo sam je voleo, baš zato što je bila čista srca čitavog života - zaključuje Majin prijatelj.

Ubijena žena biće sahranjena danas na Novom groblju u Kraljevu. Murat P. (55) iz Tutina, osumnjičen da je ubio Maju O. pa presudio i sebi u jednoj napuštenoj kući u selu Vrba blizu Tutina, ostavio je oproštajno pismo.

Njegovo telo je pronašao brat u napuštenoj kući u selu Vrba, nekoliko kilometara od sela Draga, u kom je živeo. Kako se pretpostavlja, Murat je, pošto je Majino telo bacio u Ibar kilometar uzvodno od Ribarića, kolima produžio do svoje garaže u kojoj je ostavio "golf 4", u kom se, najverovatnije, ubistvo i desilo, a onda je otišao do sela Vrba, gde je sebi oduzeo život.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja