TRAGEDIJA U MIRIJEVSKOM BULEVARU NIJE JEDINA: U Srbiji se za 6 dana dogodilo više od 10 STRAVIČNIH UDESA, poginulo ŠESTORO LJUDI
Foto: Printscreen/ TV Pink, Shutterstock, Kurir, Printscreen/RTS, T.S./Kurir

statistika

TRAGEDIJA U MIRIJEVSKOM BULEVARU NIJE JEDINA: U Srbiji se za 6 dana dogodilo više od 10 STRAVIČNIH UDESA, poginulo ŠESTORO LJUDI

Crna Hronika -

Na srpskim putevima u prethodnih 6 dana, tačnije od petka, dogodilo se najmanje 10 saobraćajnih udesa, dok je u nekim od njih nažalost bilo i smrtnih ishoda.

Tragedija koja se dogodila danas u Mirijevskom bulevaru u kojoj je poginula Zlata Živković (64) nažalost nije jedina, a crna statistika sa saobraćajnim nesrećama u kojima su ginuli ljudi, potresla je mnoge.

CRNA STATISTIKA

Užice

Mladić (22) I.V. povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mestu Tučkovo kod Požege i sa teškim telesnim povredama prebačen je na dalje lečenje u Beograd.

- Sa teškim povredama ruke hospitalizovan je prvo u užičkoj bolnici, a kasnije je prebačen na VMA u Beogradu na dalju dijagnostiku i lečenje - potvrđeno je za RINU u Zdravstvenom centru u Užicu.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je I.V. koji je upravljao vozilom ford i kretao se iz pravca Čačka prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa kamionom koji mu je dolazio u susret. Tom prilikom vozač kamiona je zadobio lakše telesne povrede.

Kod Aerodroma

Teška saobraćajna nesreća na auto-putu između aerodroma i Zmaja, u smeru ka Beogradu, dogodila se noćas oko ponoći.

U nesreći su učestvovala dva vozila, marke "mercedes" i "tojota". Oba vozila potpuno su smrskana, objavljeno je na Instagram stranici 192.rs.

Leskovac

U selu Brza kraj Leskovca 15. novembra u ponedeljak dogodila stravična saobraćajna nezgoda u kojoj je dvadesetjednogodišnji mladić srećom preživeo, ali uz pomoć vatrogasaca koji su morali da seku smrskano vozilo kako bi ga izvukli iz njega

U selu Brza kraj Leskovca sinoć se dogodila stravična saobraćajna nezgoda u kojoj je dvadesetjednogodišnji mladić srećom preživeo, ali uz pomoć vatrogasaca koji su morali da seku smrskano vozilo kako bi ga izvukli iz njega.

Kikinda

Samo spletom srećnih okolnosti u sabraćajnoj nezgodi, koja se dogodila tačno u ponedeljak, nedaleko od Kikinde, u kojoj su učestvovala po dva putnička i teretna vozila, niko nije nastradao.

Karambol je prouzrokovao (71) vozač "hjundaija" austrijskih registarskih oznaka.

Kikinda
foto: S. U.

Na delu deonice između Kikinde i Bašaida, po gustoj magli, on je započeo preticanje. Na kraju je završio u njivi kraj puta.

Putnički voz udario ženu

Putnički voz udario je ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula u šabačkoj bolnici u ponedeljak, potvrđeno je RTS-u u policiji.

Nesreća se dogodila jutros oko 8.30 na mestu udaljenom 500 metara od pružnog prelaza u Majuru kod Šapca.

Ibarska magistrala

Tokom popodnevnih časova takođe u ponedeljak, na Ibarskoj magistrali u mestu Preljina došlo je do saobraćajne nezgode kad je iz još neutvrđenih razloga putničko vozilo sletelo sa puta i završilo u kanalu.

Ibarska Magistrala
foto: RINA

- Vozač je odjednom izgubio kontrolu nad autom, skrenuo sa puta i uleteo u kanal. Pretpostavlja se da se to desilo zbog neprilagođene brzine, ili mu je možda pozlilo za volanom - rekao je jedan od očevidaca koji se u trenutku nezgode takođe našao na toj deonici.

Valjevo

U čeonom sudaru dva automobila na magistralnom putu Valjevo - Loznica u selu Zlatarić u nedelju, dve osobe su izbubile život, a jedna je lakše povređena.

Kako smo saznali, do čeonog sudara je došlo kada je vozač ''pasata'' P.G. (35) iz Osečine, koji se kretao iz pravca Valjeva ka Osečini, prilikom preticanja automobila ''opel astra'' na pravom delu puta na punoj liniji u mestu Zlatarić, direktno udario u automobil marke ''opel astra'', koji je išao iz Osečine ka Valjevu, a za čijim volanom je bio M.Z. (67) iz Valjeva.

Pirot

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodilau u subotu uveče kod pružnog prelaza u Knjaževačkoj ulici u Pirotu poginule su dve osobe, a 20 je zadobilo povrede kada se prevrnuo kombi koji je prevozio migrante.

Pirot
foto: Printscreen/RTS

Policija u Pirotu uhapsila je D.M. (1982) iz Beograda, osumnjičenog za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopšteno je iz Policijske uprave Pirot.

Vrbovski

Brat i sestra od tetke, Strahinja Stevanović (14) i Lolita Zdravković (22), poginuli su u subotu ujutru na putu za Vrbovski nadomak Beograda, kada su od njenog momka S. V. (32) uzeli automobil da se provozaju pre nego što dečaka odvezu kući u selo Glogonj kod Opova.

Vrbovski put, Saobraćajna Nesreća
foto: Printscreen/ TV Pink

Trstenik

Nastavnik geografije M. S. (48) poginuo je u petak uveče upravljajući traktorom u ataru sela Milutovac kod Trstenika.

Pogibija se dogodila dok je nesrećni čovek orao njivu, a ekipa Hitne pomoći mogla je, na žalost, samo da konstatuje smrt.

Traktorista poginuo kod Leskovca

Jedna osoba poveđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se desila u mestu Beli Potok, nadomak Vučja kod Leskovca, u petak popodne, u sudaru traktora i automobila, potvrđeno je u leskovačkoj policiji.

Od posledica sudara, koji se desio oko 17 časova kod autobuskog stajališta, traktor je završio na krovu, a povređenog vozača je do Urgentnog centra odvezla Hitna pomoć.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track