NASTAVLJENO SUĐENJE ROĐAKU VELJE NEVOLJE: Svedok dao suprotan iskaz od Ibrahimovićeve odbrane
Foto: Privatna Arhiva, Mondo/Stefan Stojanović

osumnjičen da ubio najboljeg prijatelja

NASTAVLJENO SUĐENJE ROĐAKU VELJE NEVOLJE: Svedok dao suprotan iskaz od Ibrahimovićeve odbrane

Crna Hronika -

Suđenje bliskom rođaku Veljka Belivuka Damiru Ibrahimoviću, koji je optužen da je za Srpsku novu godinu ubio svog najboljeg prijatelja Ivana Trifunovića nastavljeno je danas, gde je saslušan svedok, njihov zajednički prijatelj Jovan Žegarac.

Žegarac je potvrdio da je bio na žurci zajedno sa Trifunovićem i Ibrahimovićem kobne večeri.

- Bio sam na žurci i 15 minuta ljubio sam se s D. Č., ali je ona potom otišla do toaleta. Za njom je otišao i Ibrahimović i ja sam se naljutio i napustio sam žurku oko 2 sata posle ponoći - rekao je on na sudu i dodao da se više nije vraćao.

Žegarac je istakao da ubijeni Ivan Trifunović nije poznavao D. Č.

Podsetimo, Ibrahimović je na prošlom suđenju iznosio odbranu koja je prisutnima u sudnici delovala kao da ju je naučio napamet. Takođe, istakao je da je žurku napustio sa D. Č. oko ponoći, što se kosi sa današnjim iskazom svedoka Jovana Žegarca.

Advokat Slavka Babić, branilac porodice Trifunović kaže da je iskaz saslušanog svedoka kontradiktoran u odnosu na odbranu, naročito u delu gde se navodi kada je otišao sa žurke i ko je vse ostao na pomenutoj žurci.

- Suđenje se nastavlja 22. decembra kada bi trebalo da budu saslušani ostali svedoci sa žurke - kaže za Kurir Slavka Babić.

Roditelji Damira Ibrahimovića, otac Nijaz i majka Jelica danas na suđenju iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne svedoče protiv sina.

(Kurir.rs - Ekipa Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track