BOLESNO! TAKSISTA SILOVAO GOŠĆU SA SVOJE SLAVE NA SEOSKOM PUTU: Već robijao zbog napastvovanja dve babe!
Foto: Facebook

jezivo zlostavljanje

BOLESNO! TAKSISTA SILOVAO GOŠĆU SA SVOJE SLAVE NA SEOSKOM PUTU: Već robijao zbog napastvovanja dve babe!

Crna Hronika -

M. R. iz okoline Despotovca uhapšen zbog sumnje da je obljubio devojku (29) sa smetnjama u razvoju na lokalnom putu

Taksista M. R. (61) iz sela u okolini Despotovca uhapšen je zbog sumnje da je silovao devojku sa smetnjama u razvoju (29), koja je, navodno, pre toga bila gošća na njegovoj slavi!

Kako Kurir nezvanično saznaje, jezivo zlostavljanje dogodilo se na seoskom putu, kada je M. R. povezao devojku i njenog rođaka.

- M. R. je devojku, koja je navodno pre toga bila sa svojim ocem kod njega na slavi, kao i još jednog njenog rođaka, povezao. Rođak je izašao u gradu, a devojka je nastavila vožnju, navodno, ka nekoj lokaciji na periferiji grada, ali tu nije stigla - priča izvor:

- Umesto na adresu, odvezao je devojku na jedan od sporednih puteva, sišao s kolovoza i na skrivenom mestu parkirao automobil. Navodno je tu počeo da viče na nju, pretio joj je i rekao da će je ubiti ukoliko ne spava sa njim.

Dozivala u pomoć

osumnjičeni za silovanje devojke na seoskom putu
osumnjičeni za silovanje devojke na seoskom putufoto: Facebook

Devojka je, kako izvor kaže, počela da viče i moli za pomoć, ali je niko nije čuo. - Skinuo joj je odeću i silovao je. Nesrećna devojka je plakala i jecala, a taksista ju je tad izbacio iz kola i pobegao - kaže izvor.

Posle zločina, devojka je otišla u policiju i prijavila M. R.

- Dala je izjavu u prisustvu radnika Centra za socijalni rad. Biće poslata na zdravstvene preglede kako bi se sve utvrdilo i da li ima prisustvo DNK tragova osumnjičenog. Vozilo M. R. poslato je na veštačenje radi utvrđivanja bioloških tragova na mestu silovanja - kaže sagovornik i dodaje:

- Taksista je nakon prijave uhapšen i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, a sumnjiči se za obljubu nad nemoćnim licem.

Ovu informaciju za Kurir je potvrdio i Nenad Necić, zamenik višeg javnog tužioca u Jagodini.

- Po isteku policijskog zadržavanja, M. R. će biti ispitan u tužilaštvu - izjavio je Necić.

Nezgodan

Žitelji sela u okolini Despotovca, odakle je rodom M. R., nemaju lepe reči za njega.

- On je već robijao zbog silovanja! Možete da zamislite kakav čovek može da bude kad je u stanju da siluje dve stare babe. Jednu babu je presreo dok je nesrećnica išla peške iz sela u selo, a drugu je isto sačekao u selu, skinuo je golu i silovao - kaže komšija uhapšenog, i dodaje da je i nesrećna devojka rodom iz istog sela:

m. r. uhapšen nakon prijave devojke
m. r. uhapšen nakon prijave devojkefoto: Facebook

- Katastrofa! Bolestan čovek! Da tragedija bude veća, M. R. i otac te devojke se druže. Imaju i zajedničke slike, a i kad se dogodilo silovanje, bili su kod uhapšenog svi na slavi.

Prema rečima komšija, M. R. se nakon robije zbog silovanja vratio u selo pre sedam godina.

- Pre zatvora bio je prevoznik i imao je kamion, a kad se vratio, počeo je da taksira - kaže meštanin:

- Nismo iznenađeni ovime, njega se svi plaše. Voli da popije, a tada postaje još nezgodniji. Ranije se trudio da bude trezan, a otkako je izašao iz zatvora, često je pijan.

Imućna porodica

Živi sa sinom

Kako tvrde komšije osumnjičenog M. R., on sa porodicom živi u selu.

- On ima dva sina, majku, oca, suprugu i troje unučadi. U dvorištu imaju dve kuće, sin živi u jednoj, a on u drugoj. Imućna su porodica - pričaju komšije osumnjičenog.

Bizarno

Reklamira taksi kao najbezbedniji

Na svojoj Fejsbuk stranici M. R. redovno kači fotografije sebe i svog taksi vozila, a ima i veoma neobičnu reklamu. "Najsigurniji i najkvalitetniji, povoljan taksi", napisao je osumnjičeni M. R. On inače, uz slike sebe i svog vozila, redovno ostavlja poruku "Pozovite me".

Fejsbuk

U prijateljima samo mlade žene

Na društvenim mrežama M. R. ima više od hiljadu prijatelja, a stranice koje mu se dopadaju uglavnom su "najbolje devojke" i "najlepše devojke".

- Osumnjičeni redovno lajkuje upravo fotografije obnaženih lepih i mladih devojaka - kaže izvor.

Kurir.rs - D. Ilić - B. Travica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track