ISPOVEST OCA BOLESNE DEVOJKE KOJU JE ZLOSTAVLJAO TAKSISTA Došao na slavu, pa mi silovao ćerku! Zaklao bih ga da sam znao šta smera
Foto: Facebook, Kurir.rs - Dragan Ilić

okolina despotovca

ISPOVEST OCA BOLESNE DEVOJKE KOJU JE ZLOSTAVLJAO TAKSISTA Došao na slavu, pa mi silovao ćerku! Zaklao bih ga da sam znao šta smera

Crna Hronika -

Rođak M.R. mi je u utorak bio na slavi Đurđic, zajedno smo jeli i pili, sekli kolač, a onda mi je silovao ćerku... Da sam znao šta smera, zaklao bih ga u kući za stolom, pred svim gostima!

Ovo priča očajni Milan M. iz okoline Despotovca, otac 29-godišnje M. M., ometene u razvoju, koju je silovao rođak, taksista M.R. (61). Milan kaže da se M.R. normalno ponašao kod njega na slavi i da nije ni slutio šta ovaj smera.

- Bio mi je te večeri gost u kući, sekli smo kolač, ništa nisam slutio iako smo svi znali da je M.R. ranije robijao zbog silovanja... Posle slavske večere, oko ponoći, on se ponudio da odveze moju ćerku i njenog devera kući u selo kod Žagubice, gde žive. Moj sin Miloš je tada video da je M.R. u centru sela izbacio ćerkinog devera iz svog "pasata" i skrenuo na drugu stranu.

- Pozvao me je i ispričao mi to, tek tad sam shvatio da će mi M.R. napasti ćerku! Odmah smo krenuli u poteru za njim, ali nismo ga našli. Tek sutradan ga je uhapsila policija - priča za Informer očajni Milan, i dodaje:

- Taj monstrum, kao da me je nožem ubo u srce kada je nasrnuo na moju ćerku. Zaklao bih ga pred svima na slavi da sam znao šta smera!

Nesrećna M. M., koja je ometena u razvoju i teško priča, uspela je ukratko da objasni šta joj se desilo u noći između utorka i srede.

- Kad smo ostali sami u autu, M.R. je zaključao sva vrata i odvezao me do nekog dvorišta između crkve i groblja... Navalio je na mene... Svukao me golu i uradio mi to... Posle me odvezao do sela gde živim s mužem i izbacio me iz kola. Požalila sam se odmah babi od mog muža, a ona je pozvala mog oca i policiju - rekla je izmučena devojka.

Porodica brani monstruma

Porodica M.R. pokušavala je da opravda monstruma iako je on višestruki seksualni predator, koji je već dva puta osuđivan zbog silovanja dve starice.

Despotovac, silovanje
foto: Kurir.rs - Dragan Ilić

- Tačno je da je moj muž M.R. ranije grešio, ali sada ne znam da li je stvarno silovao tu ženu ili je ona to izmislila - kazala je Zorica, supruga uhapšenog manijaka.

I njegova snaja je uverena da je njenom svekru sve namešteno.

- On nikada preda mnom ružnu reč nije izgovorio, a kamoli nešto drugo uradio. On je, bre, domaćin sa dva sina i petoro unučadi - tvrdi Borica R.

M.R. je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, a u petak je priveden na saslušanje kod nadležnog tužioca u Jagodini. Tereti se za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, za šta mu preti od dve do 10 godina robije.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja