MAJKA NAPADNUTOG MEDICINSKOG TEHNIČARA IZ LESKOVCA: Čekali smo ga da dođe s posla, zvao je oca i rekao da je IZBODEN
Foto: Privatna Arhiva

novi detalji

MAJKA NAPADNUTOG MEDICINSKOG TEHNIČARA IZ LESKOVCA: Čekali smo ga da dođe s posla, zvao je oca i rekao da je IZBODEN

Crna Hronika -

Još uvek se ne zna tačan povod napada na Lazara Perišića (23) iz Leskovca, tehničara u bolnici i zdravstvenog radnika, koji je izboden u nedelju uveče kada se vraćao s posla iz smene u kovid bolnici.

Njegovo stanje je sada stabilno, urađena je intervencija odmah nakon napada, a šta se zapravo desilo za medije je ispričala Lazarova majka Milijana. Prema rečima majke, on je pozvao roditelje na telefon i rekao im kako je izboden.

- Moje dete nikad ni sa kim nijedan konflikt nije imalo, on je jedan primeran dečko. Zaposlen je, radio je u kovid ambulanti i vraćao se s posla. Oni su išli iz suprotnog pravca i presreli ga - objasnila je majka Milijana Perišić.

Nakon napada je otrčao kod druga, gde su pozvali Hitnu pomoć i policiju, prema rečima majke, nakon čega su lekari odmah uradili intervenciju.

Lazar P., Leskovac
foto: Privatna Arhiva

Na pitanje medija šta je razlog napada, zbog čega je Lazar izboden, njegova majka tvrdi da misli da ne postoji neka pozadina iza toga.

„Ja mislim da je to sve iz čistog mira, ne zna se razlog zašto se to desilo“, rekla je majka i dodala:

Šta god da je bilo, a nije bio nikakav konflikt, to nije smelo da se desi i ne treba da se dešava. Nijedno dete ne treba tako da prođe“, istakla je ona.

Podsetimo, šesnaestogodišnji dečak uhapšen je zbog nanošenja teških telesnih povreda i napada nožem koje se desilo sinoć u centru Leskovca potvrđeno je Kuriru, a protiv njegovog vršnjaka biće podneta krivična prijavu zbog sumnje da je učinio krivično delo učestvovanje u tuči.

“Šesnaestogodišnjak se sumnjiči da je noćas ubo nožem u stomak dvadesettrogodišnjeg sugrađanina, dok ga je njegov njegov vršnjak udario pesnicom u glavu, nakon što su se na ulici verbalno sukobili sa njim”, navodi se u policijskom saopštenju.

(Kurir.rs/D. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track