PIROĆANCU ZAPALJEN AUTO U DVORIŠTU: Tvrdi da je već dugo izložen pretnjama, sve je počelo kad je prijavio nepravilnosti u fabrici
Foto: Južne vesti/Č.Dž.

INCIDENT

PIROĆANCU ZAPALJEN AUTO U DVORIŠTU: Tvrdi da je već dugo izložen pretnjama, sve je počelo kad je prijavio nepravilnosti u fabrici

Crna Hronika -

U dvorištu kuće u Pirotu sinoć je goreo automobil, a policiji je to prijavio vlasnik koji sumnja da je to neko namerno uradio. Tvrdi da je već dugo izložen pretnjama, da je sve prijavljivao, a da su pretnje počele nakon što je ukazao na nepravilnosti u jednoj fabrici u tom gradu. Iz pirotske policije kažu da još ne mogu da daju zvanične informacije o tom slučaju i da je rad u toku.

Nije bilo povređenih kada je vatra zahvatila automobil Čedice Džunića, a slučaj je, kaže, prijavio policiji.

zapaljen auto
foto: Južne vesti/Č.Dž.

- Sinoć su sipali benzin na kola i zapalili ih u dvorištu, ja sam bio tu kod kuće, istrčao sam odmah i gasio sam kola. Sa upaljenim gumama u plamenu sam ih istereo ispred kuće i sa komšijama ugasio vatru, pre nego što stigli vatrogasci. - kaže Džunić.

Kaže da je cela porodica bila kod kuće.

- Pored automobila je goreo trag od sipanog benzina. Deca vrište, plaču, nastao je haos - kaže Džunić.

Smatra da se auto nije sam zapalio, a iz policije su novinarima samo potvrdili da je slučaj prijavljen i da je rad u toku.

(Kurir.rs/Južne vesti, T.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja