Najnovije vesti

OTKRIVENO 25 MIGRANATA NA PRELAZU BAČKI BREG: Stajali u kamionu pored prazne buradi
Foto: MUP Srbije

OTKRIVENO 25 MIGRANATA NA PRELAZU BAČKI BREG: Stajali u kamionu pored prazne buradi

Crna Hronika

Kada su carinici i policajci 23. novembra na prelazu Bački Breg skinuli ceradu sa jednog kamiona, pored prazne buradi, u tovaru su zatekli i 25 migranata.

Ovakve neobične situacije sa migrantima skrivenim u kamionskim tovarima postale su svakodnevica carinskih i policijskih službenika. Međutim, velike grupe migranata u istom tovaru se ipak ne sreću često.

nafta, migranti, carina
foto: MUP Srbije

Ovoga puta, čak 25 "slepih putnika" stajalo je mirno pored prazne buradi kojom je bio natovaren kamion beogradske registracije, saopštila je Uprava carina.

Prekršaj je otkriven kada je, bez obzira na nepovređena carinska obeležja, detaljno pregledan kamion, koji se uputio u Nemačku.

Carinici i policajci su ostali zatečeni kada je iz kamionske prikolice izašlo čak 25 mlađih muškaraca bez bilo kakve dokumentacije, očigledno vođeni idejom da na taj način stignu do Frankfurta, što je bilo i krajnje odredište pomenutog kamiona.

nafta, migranti, carina
foto: MUP Srbije

Pored migranata u tovaru, carinici i policajci su pregledom kamionske kabine, u krevetu vozača pronašli i manju količinu belog praha, za koji se pretpostavlja da je reč o drogi.

Obojicu vozača, srpske državljane, od kojih jedan ima 32, a drugi 26 godina, je zajedno sa otkrivenim migrantima i narkoticima, preuzela policija.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track