NESREĆA U LEŠTANIMA! MISLILI SU DA SU BEZBEDNI, ALI IH JE UHVATILA VATRA: Mladić izgoreo u autu, drugom oštećeno 75 odsto kože
Foto: Ana Paunković, Kurir

HOROR

NESREĆA U LEŠTANIMA! MISLILI SU DA SU BEZBEDNI, ALI IH JE UHVATILA VATRA: Mladić izgoreo u autu, drugom oštećeno 75 odsto kože

Crna Hronika -

Među povređenim radnicima iz fabrike Edepro su i oni koji su uspeli da na vreme istrče iz fabrike, ali ih je vatra zahvatila kada su već mislili da su na bezbednom.

- Kolega je uspeo da dođe do auta. Na nesreću, čim je ušao u kola, parkirana ispred fabrike, jedan geler je pogodio vozilo, koji se zapalio. On je u teškom stanju, izgorelo mu je 85 posto kože - priča radnik:

izgorela vozila
izgorela vozilafoto: Zorana Jevtić

- Ispred nas se uživo događao horor, video sam kako iznose ljude sa pokidanim rukama i nogama.

U "Edepro" su većinu radnika činili meštani naselja Leštane i Boleč. Najteže su povređeni B.R i V.P. kojima se lekari bore za život.

- B. R. je izgorelo 75 posto kože i lekarske prognoze nisu dobre. On je radio u firmi, a inače stanuje u Boleču sa majkom. Jadna žena je juče sa prijateljicom išla u Urgentni, kada je čula za povrede, zanemela je. Pije lekove, strahuje za sina - kaže izvor Kurira.

Kurir.rs

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track