RADNIKU FABRIKE RAKETA PUKLE BUBNE OPNE: Nikolu čeka operacija, a ovo je druga nedaća koja je zadesila njegovu prodicu (FOTO)
Foto: Facebook

teške povrede

RADNIKU FABRIKE RAKETA PUKLE BUBNE OPNE: Nikolu čeka operacija, a ovo je druga nedaća koja je zadesila njegovu prodicu (FOTO)

Crna Hronika -

Među povređenim radnicima fabrike raketa iz Leštana kod Beograda, je i Nikola S. iz Boleča, koji čeka operaciju, a u eksploziji su mu pukle bubne opne.

- On se nedavno oženio i ima bebu. Žena mu je van sebe, ali svi se nadamo da će biti dobro. Nadamo se najboljem - pričaju njegove komšije i dodaju da je Nikola već dve godine zaposlen u "Edeprou".

Eksplozija, Bubanj Potok, Leštane, fabrika raketa, fabrika raketnog goriva
foto: Zorana Jevtić

- Ponekad se malo žalio da mu je teško na poslu, kao i svakome uostalom, ali činio je sve za svoju porodicu. Inače, on je pre tri godine ostao bez oca, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Sleteo je s puta. Tada je cela porodica bila loše, taman su se nekako oporavioli i sad ih je zadesila nova nedaća, ali smo sigurni da će Nikola uspešno pregurati ovo. Svi smo uz njega.

Podsetimo, Bojan Ružić (28) preminuo je juče od teških povreda koje je zadobio u eksloziji u fabrici "Edepro", u kojoj se proizvode rakete, a na mestu su poginule i njegove kolege Miljan Jojić (38) i Miloš Saković (21), dok je povređeno preko 20 radnika, od kojih je njih troje u životnoj opasnosti.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track