ZLOČIN NA VRAČARU: Ubio suprugu dok su deca spavala u drugoj sobi, dobio 10 godina zatvora i prebačen u kućni pritvor
Foto: Privatna Arhiva

viši sud u beogradu

ZLOČIN NA VRAČARU: Ubio suprugu dok su deca spavala u drugoj sobi, dobio 10 godina zatvora i prebačen u kućni pritvor

Crna Hronika -

Boško Spasić koji je 29. maja 2019. u porodičnom stanu na Vračaru ubio suprugu Jelenu, osuđen je danas u Višem sudu u Beogradu na 10 godina zatvora. Sud je doneo odluku i da on bude prebačen u kućni pritvor do pravosnažnosti presude.

Podsetimo, u završnoj reči pred presudu Spasić je izjavio da se kaje zbog svega.

- Kajem se zbog svega, moja najveća kazna je moj život koji treba da nastavim sa ovim posledicama, bez mogućnosti da ovo ispravim - rekao je Spasić pred presudu.

Palata pravde
foto: Zorana Jevtić

Zločin se, podsetimo, dogodio na Vračaru, dok su njihova maloletna deca spavala u stanu. Nesrećnoj ženi, navodno je presudio tako što joj je zario nož u vrat. Nakon ubistva, pozvao je svoju sestru Katarinu i rekao joj šta je učinio, a potom prerezao vene.

Tokom suđenja, Spasić se branio da u trenutku ubistva nije bio svestan i da se ne seća zločina, a da je za smrt supruge saznao tek u Urgentnom centru dok je njemu ukazivana pomoć. Ispričao je da je kobne večeri želeo da se ubije i da to nije bio prvi pokušaj da sebi oduzme život.

Rekao je i da je to sebi učinio jer su zapali u finansijske probleme i da je jedini izlaz video u svojoj smrti.

Kurir.rs/J. S.

Bonus video:

02:39

UBIO MI JE DETE I DOBIO 3 GODINE ZATVORA! Otac poginulog dečaka za Kurir: Ovo je ubistvo, vozač ZASLUŽUJE BAR 10 GODINA ZATVORA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja