DEVOJKA SE ŽALILA MAKROU NA KLIJENTA: Odvratan mi je, mali i sed, sa 3 žuta zuba u glavi, povraća mi se od njega!
Foto: Printscreen Kurir televizija

ispovest Mihaila maksimovića

DEVOJKA SE ŽALILA MAKROU NA KLIJENTA: Odvratan mi je, mali i sed, sa 3 žuta zuba u glavi, povraća mi se od njega!

Crna Hronika -

Nenu, jednu od žena koja je imala svoj odeljak u čuvenom katalogu najpoznatijeg balkanskog makroa, obožavali su biznismeni i bogati muškarci sa različitih strana sveta. Sa klijentima je obišla Maldive, Karibe, provodila se na jahtama, a sa jednim Beograđaninom stigla je čak do Irana.

- Novak, biznismen iz Beograda, vedrog duha i avanturista, pozvao me je na sastanak u jedan restoran u Budvi. Došao je sa nekoliko godina starijim poslovnim partnerom, koji se predstavio kao Srećko. Bili su milioneri. Tražio je dve devojke da im prave društvo na Kipru. Ukrcali su se u privatni avion na aerodromu u Tivtu - opisao je Mihailo Maksimović jednu od rezervacija na koju je poslao Nenu. Međutim, devojke su mu se javile tek uveče, i to iz Irana.

Ne smem napolje

- Ne brini, kažu da je hotel bezbedan. Tu je vojska okolo, čuvaju ga. Samo ne smemo da izlazimo napolje - opisao je makro koliko je bio zbunjen kada su mu se devojke konačno javile.

elitna prostitucija
foto: Shutterstock

Iako je devojka, čiji pravi identitet nije otkrio, imala bogate klijente i zarađivala mnogo novaca, zapravo ga nikada nije imala. Nije ga, kako otkriva Maksimović, ni volela. Trošila ga je na prijateljice, koje su je iskorišćavale, i skupu garderobu, koju je obožavala.

Njen odnos prema novcu ilustrovao je pričom o jednoj rezervaciji u Bukureštu. Domaćin, koji je napravio gala proslavu, opustio se i vadio novčanice od po 500 evra. Sutradan, kada su se devojke posle burne noći okupile i počele da vade ljubičaste novčanice, Nena ih je samo posmatrala. Kada su je pitali gde je njen novac, kratko je rekla:

- Nemam, sve sam dala vama i muzičarima.

I dok su druge njene koleginice iz kataloga žudele za putovanjima i velikim novcem, takvi klijenti su često angažovali upravo nju. Kod Indijca Ketana, čiji je otac bio vlasnik nekoliko hotela, otputovala je čak u Goju.

Stjepan iz Hrvatske, koji je bio jako bogat, ali i mnogo stariji od nje, ružan i dosadan, poveo ju je na sedam dana na Maldive. Posle tri dana zvala je uplakana svog makroa i tražila da se vrati kući.

Pijan i davi me

- Odvratan mi je, onakav mali, sed, sa tri žuta zuba u glavi. Non-stop je pijan, davi me, samo priča o politici, povraća mi se. Ne mogu da spavam pored njega, nepodnošljivo mi je da me matorac grli - bila je jedna od situacija u kojoj se našla Nena, ali koju je ipak profesionalno prevazišla.

Mihailo Milovanović, Elitna Prostitucija
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

Međutim, kako opisuje Maksimović u svojoj knjizi „Mnoga lica Marije Magdalene“, više od klijenata koji joj se nisu dopadali, odnosa prema novcu koji je teško zarađivala, ali nije umela da sačuva, patila je zbog toga što nikako nije uspevala da se ostvari u ljubavi. A to je najviše želela.

Da li je Nena uspela da pronađe ljubav svog života ili i dalje broji pečate u pasošu dok sa klijentima obilazi egzotične destinacije, otkrijte u knjizi „Mnoga lica Marije Magdalene“, koja je u prodaji na kioscima.

PATNJA

Nije imala sreće u ljubavi

Lepa i šarmantna Nena, koja se ljudima zbog svoje neposrednosti dopadala već na prvi pogled, nije imala sreće sa muškarcima „izvan posla“. Prvi put tokom rada u Mihailovoj „firmi“ zaljubila se u mladog i perspektivnog momka koji je završio Fakultet dramskih umetnosti. Veza je potrajala dok od njene ljubomorne drugarice nije saznao kojim se poslom bavi. Uspela je da ga ubedi da je samo poslovna pratnja, verovao joj je sve dok mu u klubu nije prišao drug i rekao mu: „Bio sam joj klijent“. Posle njega, u život joj je ušetao Miljan, čiji je otac bio vlasnik privatne klinike u Beogradu. I on ju je ostavio kada je shvatio da je njegova izabranica devojka iz kataloga.

Štampano izdanje 27.11.2021.
foto: Kurir

UOČI POČETKA VELIKOG BOŽIĆNOG POSTA, KURIR VAM DANAS POKLANJA KALENDAR BOŽIĆNOG POSTA

Dnevne novine Kurir svim čitaocima danas poklanjaju kalendar božićnog posta.

poklon, kalendar
foto: Kurir

U nedelju, 28. novembra, počinje veliki božićni post. Za razliku od uskršnjeg posta, čiji početak varira, božićni post uvek počinje na ovaj datum i traje 40 dana, zaključno s Badnjim danom (6. januar).

Prema pravilu, na vodi se posti sredom i petkom, dok je ostalim danima dozvoljeno koristiti ulje i vino, a subotom i nedeljom, kao i velikim praznicima, poput Vavedenja i Svetog Nikole, može se jesti riba.

Podsetimo, hrišćanski post uveden je po uzoru na Isusa Hrista, koji je 40 dana proveo u pustinji u postu i molitvi i, prema Starom zavetu, dao zapovest Jevrejima da poste jer će i "njegovi učenici postiti".

Prema hrišćanskom učenju, utemeljiteljem posta "smatra se sam Isus Hristos, koji je uoči stupanja u podvig iskupljenja roda ljudskoga ukrepio sebe dugotrajnim postom".

Kurir.rs/Jelena Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track