ZLIKOVAC PRIZNAO ZLOČIN! GORAN DŽONIĆ SE OTKRIO KOMŠINICI: Monstrum se uhvatio za glavu i počeo da plače!
Foto: printscreen Facebook Goran Džonić, Kurir, Privatna Arhiva

ZVER

ZLIKOVAC PRIZNAO ZLOČIN! GORAN DŽONIĆ SE OTKRIO KOMŠINICI: Monstrum se uhvatio za glavu i počeo da plače!

Crna Hronika -

Dan ili dva posle nestanka tročlane porodice Đokić, prvoosumnjičeni za ubistvo svojih rođaka priznao je jednoj komšinici šta je učinio.

U želji da proverimo informaciju do koje smo došli, stupili smo u kontakt sa ženom koja je porodična prijateljica i porodice Džonić i porodice Đokić, a ono što nam je ispričala, ostaviće mnoge bez teksta.

– Došao je kod mene jednog jutra neposredno pošto se pojavila vest da su Đokići nestali. Skuvala sam nam kafu, seli smo za sto i počeli da pričamo. Sećam se jasno kao dan da je tada rekao: “Jao šta se to napravi, ko je tako nešto mogao da uradi” – priseća se sagovornica Objektiva.

Kako ova žena kaže, nastavila je da ga sluša i teši verujući da je jako pogođen zbog nestanka brata. A onda je Džonić počeo da se otvara.

Goran Đokić, porodica Đokić, Lidija Đokić
foto: Privatna Arhiva

– Govorio mi je da je stalno pričao svom bratu Raši, tako je on zvao Gorana Đokića, da ne daje pare na kamatu, da će ga to koštati glave. Pričao je i o problemima koje je imao sa svojim ocem, ali i sa mlađim sinom Stefanom. Konkretno, tada je rekao da Stefan voli da popije, da pravi, kako je rekao, stalno neke zvrčke i da će zbog toga izgubiti posao – priča nam ova žena.

Mesto gde su zakopane pare
Mesto gde su zakopane pare foto: Marko Smiljković

Zatim nam je otkrila i još jednu neverovatnu rečenicu koja joj u prvi mah nije zaparala uši.

– Rekao je tada: „Imam i ja jedan problem, i to najveći, ali za to će se tek čuti. Ne znam kako će žena sve to da izdrži, nisam pametan.”

Goran Džonić, Moravac, Aleksinac
foto: Printscreen/Facebook

Tada se uhvatio za glavu i počeo da plače. Prebledeo je, a pogled mu se izgubio negde u daljini. Nisam mogla ni da zamislim šta se krije iza tih reči i tih suza – navela je ova meštanka.

Kurir.rs / Objektiv, A. Momčilović

Bonus video:

11:49

Završna faza istrage ubistva tročlane porodice Đokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track