BILI SU PRED RAZVODOM ZBOG NJEGOVE BOLESNE LJUBOMORE: Ženu pretukao kod kuće, pa je izbo pred detetom dok su čekali kod lekara
Foto: Shutterstock

UŽAS U LESKOVCU

BILI SU PRED RAZVODOM ZBOG NJEGOVE BOLESNE LJUBOMORE: Ženu pretukao kod kuće, pa je izbo pred detetom dok su čekali kod lekara

Crna Hronika -

Policija uhapsila M. S. (30) zbog sumnje da je umalo ubio suprugu V. S. (29), koja je dovela prehlađenog mališana u dečji dispanzer

Žena V. S. (29) iz okoline Leskovca u kritičnom je stanju nakon što ju je juče suprug M. S. (30) mučki izbo nožem naočigled njihovog deteta u čekaonici dečjeg dispanzera u Leskovcu!

Kako Kurir saznaje, krvavo porodično nasilje dogodilo se oko devet sati ujutru u Mlinskoj ulici, nakon što je nesrećna žena dovela dete kod lekara.

Loši odnosi

- Supružnici su već neko vreme u veoma lošim odnosima i na korak su od razvoda. M. S. maltretira i tuče ženu otkad su se venčali, jer je navodno bolesno ljubomoran. Ona je pre nekih mesec-dva otišla od kuće i vratila se kod svojih roditelja - kažu meštani sela kod Leskovca.

- Međutim, nekoliko dana pre svega ovoga vratila mu se u porodični dom. Oni imaju troje maloletne dece, kojima su potrebni i otac i majka, pa je htela da probaju još jednom, da deca imaju porodicu.

nasilje u porodici pred očima deteta
nasilje u porodici pred očima detetafoto: Dragan Marinković

Naš izvor otkriva da se bračni par juče najpre posvađao kod kuće.

- Pre krvavog pira su se strašno posvađali. Ne zna se iz kog razloga je M. S. ovog puta pretukao suprugu, moguće opet iz ljubomore. Strasti su se nekako smirile i ona je onako sva modra odvela prehlađeno dete kod lekara u dečji dispanzer u Leskovcu - navode žitelji sela i dodaju:

- Predala je knjižicu i čekala da ih prozovu. Odjednom je u čekaonicu ušao njen muž, bio je sav razjaren, kao životinja, i tražio je. Kada ju je ugledao, izvadio je nož i počeo da je krvnički ubada po celom telu, dok je dete sve vreme bilo tu, pored majke. Nesrećna žena, navodno, kad ga je videla, počela je da vrišti, ali nije stigla da pobegne.

- M. S. je ženu izbo po rukama, nogama i celom telu. Nesrećnica je pokušala da se odbrani, ali nasilnik nije prestajao. Samo je nastavljao da je udara, a dete je gledalo i plakalo - kaže sagovornik.

- Žena je ostala da leži na podu čekaonice u lokvi krvi. Osoblje bolnice je dotrčalo i ona je prevezena kolima Hitne pomoći u bolnicu, obilno je krvarila.

Prebačena u Niš

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević kaže za Kurir da je žena prvo zbrinuta u Urgentnom centru, a da je primljena s mnogo uboda.

- Lekari su se našli u čudu. Ona ima mnogo uboda po rukama, nogama, u predelu grudnog koša, probijena joj je plućna maramica. Ovako jezive povrede odavno nismo videli - kaže Dimitrijević.

Žena je potom prebačena u niški klinički centar. Policija je odmah nakon napada uhapsila osumnjičenog M. S. i u roku od 48 sati biće saslušan kod tužioca.

Komšije

Nameravao je da je ubije

Kako saznajemo od komšija supružnika, brigu o deci preuzela je majka uhapšenog.

- Nadamo se da će V. S. preživeti, a da će on biti kažnjen onako kako treba. Dete koje je bilo s majkom kad se sve to desilo je istraumirano, verovatno će s njim raditi i psiholog. Očigledno je da je M. S. došao u dispanzer s namerom da ubije ženu, jer je sa sobom poneo nož - pričaju šokirane komšije.

(Kurir.rs - D. Marinković - B. Travica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track