NOVOSADSKI PEVAČ KOJI JE UBODEN NOŽEM U SRCE SE OPORAVLJA: Juče mu je bilo kritično, danas već bolje, još se traži napadač
Foto: Kurir.rs/S.S., Printscreen/Instagram

povređen u masovnoj tuči

NOVOSADSKI PEVAČ KOJI JE UBODEN NOŽEM U SRCE SE OPORAVLJA: Juče mu je bilo kritično, danas već bolje, još se traži napadač

Crna Hronika -

Pevač Strahinja Mrđan (27) iz Veternika koji je teško povređen u noći između subote i nedelje u masovnoj tuči, koja je izbila u restoranu u Sutjeskoj ulici u Novom Sadu, u odnosu na jučerašnji dan kada je njegovo zdravstveno stanje bilo kritično, danas je bolje.

Strahinja Mrđa, Novi Sad, pevač
foto: Instagram

- Pacijent S. M. (27), nakon hitnog prijema, kompletne dijagnostike i operativnog zbinjavanja, drugog postoperativnog dana je svestan i hemodinamski stabilan te se u toku dana planira premeštaj na IKVBV Odeljenje grudne hirurgije, radi daljeg lečenja - rečeno nam je u PR službi UKCV.

Podsetimo, u tuči su, kako smo saznali, korišćeni i noževi, a Mrđan je zadobio ranu tik do srca, zbog čega je u jako teškom stanju i lekari mu se bore za život. Naš izvor kaže da pevač kobne večeri nije nastupao u restoranu, već je bio privatno.

(Kurir.rs/S. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track