KRVAVA MASOVNA TUČA U NOVOM SADU: Privedena tri drugara pevača iz Zvezda Granda, ali ne i osoba koja mu je zarila nož u srce!
Foto: Instagram

ranjavanje u novom sadu

KRVAVA MASOVNA TUČA U NOVOM SADU: Privedena tri drugara pevača iz Zvezda Granda, ali ne i osoba koja mu je zarila nož u srce!

Crna Hronika -

Manekenka Danijela Mrđan na Instagramu poslala snažnu poruku teško povređenom Strahinji, koji se oporavlja od uboda nožem u srce u masovnoj tuči

Pevač i učesnik takmičenja "Zvezde Granda", Strahinja Mrđan (27) iz Veternika, koji je u subotu teško ranjen ubodom u srce u masovnoj tuči u Novom Sadu, oporavlja se u bolnici, svestan je i sa intezivne nege je prebačen na odeljenje grudne hirurgije, dok je policija uhapsila troje učesnika kobnog obračuna.

Mrđan je zadobio povrede srca i pluća i hitno je operisan, a posle borbe lekara da mu spasu život, njegovo stanje je juče bilo bolje.

- Pacijent je drugog postoperativnog dana svestan i hemodinamski stabilan - rečeno nam je u PR službi KC Vojvodine.

Strahinja Mrđa, Novi Sad, pevač, Masovna Tuča
foto: Kurir.rs/S.S.

Molim se da preživiš

Danijela Mrđan, manekenka i sestra pevača, poslala je bratu snažnu poruku na Instagramu uz zajedničku fotografiju.

- Brate moj, snago moja, živote moj. Molim se dragom Bogu da preživiš. Nemaju oni nož koji može da ugasi moje srce najveće - napisala je sestra.

pevač, povređen, tuča, Novi Sad
foto: Printscreen/Instagram

Novosadska policija juče je saopštila da je uhapšeno troje mladića posle krvave tuče, a kako saznajemo radi se o Mrđanovim drugovima.

- Sve je počelo u klubu, a ispred lokala je Mrđan ranjen. Potom su njegovi drugovi jurili momke koji su ga izboli, pa su ih tukli kod TC Promenada i u bolnici - objašnjava izvor Kurira i napominje da slučaj još nije rasvetljen, te da se i dalje traga za osobom koja je pevaču zarila nož u srce.

- Uhapšeni su Ognjena S. (25), Nikola R. (22) i Damjan P. (24) zbog sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju dužnosti. Sumnja se da su Ognjen S. i Nikola R. ispred jednog ugostiteljskog objekta, tukli rukama i nogama Novosađanina (26). Takođe, sumnja se da su Ognjen S. i Damjan P., u KC Vojvodine tukli još jednog mladića i da su napali policajce - saopšteno je iz policije.

Kako se dalje navodi pretresom stana Ognjena S., policija je našla municiju, pa se on tereti i za nedozvoljeno držanje oružja.

Tuča i u bolnici

Podsetimo, Zvezda Granda je u subotu uveče sa trojicom sada uhapšenih momaka bio u jednom klubu, kada su se potukli sa drugom grupom mladića.

- Bilo je strašno, nije se znalo ko koga tuče. Jurili su se i po gradu, pa čak i u Urgentnom centru, gde je i nekoliko policajaca zadobilo povrede, pokušavajući da ih smire - kaže izvor.

Uhapšen rođak kradljivca kola

Stric Ognjena S. 11 puta izbo inspektora

Suđenje, Novi Sad
foto: Kurir.rs/S.S.

Uhapšeni Ognjen S. inače je bratanac Dimitrija Stankovića, kome se trenutno sudi za pokušaj teškog ubistva inspektora Uroša Nikića, koga je 11 puta ubo nožem. Podsetimo, to se dogodilo 21. oktobra 2020. u Novom Sadu, kada je inspektor pokušao da spreči Stankovića da obije parkirani automobil.

Saradnja

Nastupa sa Lazićevom devojkom

barbara bobak i strahinja mrđan
barbara bobak i strahinja mrđanfoto: Instagram

Ranjena Zvezda Granda druži se sa Barbarom Bobak, devojkom pevača Darka Lazića. O njihovom druženju, ali i saradnji, pošto često nastupaju zajedno, svedoče i fotografije na Instagramu. Barbara Bobak juče nije odgovorala na pozive i poruku Kurira.

Kurir. rs - Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track