00:08

Miljkovićeva vila koju grade na Zvezdari

sumnja se da su prale novac

DETALJI HAPŠENJA ŽENA VELJKA BELIVUKA I MARKA MILJKOVIĆA: Pale u svojim kućama u Beogradu, evo šta je zaplenjeno kod Mareta FOTO

Crna Hronika -

Bojana B, supruga Veljka Belivuka, njena majka Snežana Đ. i supruga Marka Miljkovića, kao i vanbračna supruga Filipa Ivanovskog uhašene su na svojim adresama u Beogradu.

Velja Nevolja, Veljko Belivuk, Makro Miljković
foto: Nikola Anđić

Policija ih je zatekla svaku na svojoj adresi u Beogradu. Tokom pretresa kuće Marka Miljkovića policija je pronašla i blindirani automobil i on je sada zaplenjen, piše Blic.

Velja Nevolja, Veljko Belivuk, Makro Miljković
foto: Nikola Anđić

Automobil će, prema nezvaničnim informacijama biti odvezen na veštačenje.

Velja Nevolja, Veljko Belivuk, Makro Miljković
foto: Nikola Anđić

Podsetimo, po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, u saradnji sa SBPOK, uhapšene su supruga i tašta Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, žena Marka Miljkovića i vanbračna supruga Filipa Ivanovskog zbog pranja novca za njihovu kriminalnu grupu.

Slobode su lišene B. B, T. M, S. Đ. i M. M. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvrsile krivično delo pranje novca u produzenom trajanju, rečeno je Tanjugu u Tužilaštvu za organizovani kriminal. Sumnja se da su one na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca koji, kako se se sumnja, potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

02:55

BELIVUK SE UGLEDAO NA ITALIJANSKE MAFIJAŠE IZ NDRANGETE I KAMORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track