EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠENA ŽENA MARKA MILJKOVIĆA: S lisicama na rukama i u bundi sprovedena u policijski auto FOTO
Foto: Nikola Anđić

iz vile na zvezdari

EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠENA ŽENA MARKA MILJKOVIĆA: S lisicama na rukama i u bundi sprovedena u policijski auto FOTO

Crna Hronika -

Supruga Marka Miljkovića, T. M. uhapšena je danas zbog sumnje da je izvršila krivično delo pranje novca u produženom trajanju.

Veljko Belivuk, Marko Miljković, Markova žena
foto: Nikola Anđić

Naime, nju su pripadnici SBPOK-a iz kuće na Zvezdari izveli s lisicama na rukama, na sebi je imala bundu, kapu, kao i velike tamne naočare.

Pored nje uhapšene su i Bojana B, supruga Veljka Belivuka, njena majka Snežana Đ, kao i vanbračna supruga Filipa Ivanovskog uhašene su danas, a policija je zaplenila imovinu u vrednosti od milion evra.

1 / 3 Foto: Nikola Anđić

Zaplenjena su ukupno tri stana i jedna kuća, za koje su sumnja da su stečene parama od krijumčarenja droge, oružja i ubistava. Jedan stan se vodi na Belivukovu ženu, jedan na taštu, a jedan na vanbračnu suprugu Filipa Ivanovića. Kuća se vodi na Miljkovića.

00:08

Miljkovićeva vila koju gradi na Zvezdari

Policija ih je zatekla svaku na svojoj adresi u Beogradu.

Inače, one se sumnjiče da su na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije okretne stvari od novca koji se sumnja da potiče iz delatnosti organizovane kriminalne grupe koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track