Čajem od maka jednog otrovao, drugog onesvestio

Optužnica

Čajem od maka jednog otrovao, drugog onesvestio

Crna Hronika -
Usled prekomerne upotrebe opijumskog čaja i lekova za smirenje P.G. je premunuo dok je T.S. pronađena u besvesnom stanu, a kolima Hitne pomoći, u životnoj opasnosti prevežena je u Urgentni centar zrenjaninske bolnice

ZRENJANIN - Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv Danijela M. (22) iz Aradca, zbog omogućavanja uživanja opojnih droga i neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga zbog čega je jedna osoba preminula, a jedna završila u besvesnom stanju.

Kako je danas saopšteno danas u tom tužilaštvu, okrivljeni se tereti da je 21. aprila ove godine, u svojoj kući u Aradcu dao T.G. i T.S. da konzumiraju opijumski čaj od kuvanih čaura maka, koji je sam pripremio.

Posle konzumiranja tog čaja, kao i lekova za smirenje, oni su ostali da spavaju u kući okrivljenog.

Usled prekomerne upotrebe opijumskog čaja i lekova za smirenje P.G. je premunuo dok je T.S. pronađena u besvesnom stanu, a kolima Hitne pomoći, u životnoj opasnosti prevežena je u Urgentni centar zrenjaninske bolnice.

Istom optužnicom Danijel M. se tereti da je tokom aprila u Aradcu neovlašćeno posedovao supstance za proizvodnju opojnih droga, odnosno da je nabavljao čaure od maka, kuvao ih i proizvodio opijumski čaj, koji je konzumirao.

Okrivljeni se nalazi u pritvoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track