SNEG NAPRAVIO HAOS NA SRPSKIM PUTEVIMA: Lančani kod Malog Požarevca, kod Inđije proklizao kamion, a na Iriškom putu kombi VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

vozite pažljivo

SNEG NAPRAVIO HAOS NA SRPSKIM PUTEVIMA: Lančani kod Malog Požarevca, kod Inđije proklizao kamion, a na Iriškom putu kombi VIDEO

Crna Hronika -

Sneg koji pada već nekoliko sati neprestano izazvao je haos, pometnju i nezgode na putevima Srbije. Iz AMSS upozoravaju vozače na oprez zbog klizavih kolovoza.

Na putu ka Mladenovcu kod Malog Požarevca dogodio se lančani sudar, policija je na terenu, a saobraćaj na ovom delu puta odvija se usporeno.

Na putu ka Inđiji sa puta je proklizao kamion. Nezgoda se dogodila na ulazu u Ljukovo iz smera Inđije.

Na Iriškom putu kod Rume jedno kombi vozilo sletelo je sa puta.

Nekoliko nezgoda u Beogradu

Na raskrsnici Branka Krsmanovića i Bulevara Kralja Aleksandra na Zvezdari dogodio se sudar dva vozila.

Na Miljakovcu, u Borskoj ulici autobus se, usled klizavog kolovoza, preprečio na putu, ali se brzo vratio u kolosek, pa nije bilo većih zastoja.

Takođe, autobus se preprečio i u ulici Dragoslava Srejovića gde je zaustavio saobraćaj. Reč je o raskrnici Dragoslava Srejovića i Volgine.

sneg, vejavica, sneg na putu, prvi sneg, prvi sneg u Beogradu
foto: Kurir/Ivana Radojčić

Iz JP "Putevi Srbije" savetuju da se koriste zimski pneumatici, poštuju ograničenja brzine, kao i da se brzina prilagodi zimskim uslovima na putu.

Nezgoda na auto-putu Miloš Veliki

Na auto-putu Miloš Veliki u blizini petlje Takovo došlo je do saobrćajne nezgode u smeru ka Beogradu.

Preticajna traka je zatvorena, a saobraćaj se odvija voznom saobrćajanom trakom.

Pretpostavlja se da je do saobrćajne nezgode došlo usled loših vremnskih uslova, a zbog intenzivnih padavina auto-put jutros je osvanuo pod snegom.

Iz JP „Putevi Srbije“ apeluju na sve vozače da se usled snežnih padavina saobraćaj odvija usporeno i otežana, i neophdono je vožnju prilagoditi uslovima na putu.

(RINA)

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track