DVE SRPKINJE HARALE ELITNIM DELOM MADRIDA: Ukrale nakit i novac, a policija im dragulje našla u ČARAPAMA
Foto: Profimedia

uhapšene u španiji zbog razbojništva

DVE SRPKINJE HARALE ELITNIM DELOM MADRIDA: Ukrale nakit i novac, a policija im dragulje našla u ČARAPAMA

Crna Hronika -

Dve državljanke Srbije, starosti 24 i 18 godina uhapšene su u Španiji zbog sumnje da su pljačkale kuće bogataša iz kojih su odnosile dijamante, nakit i novac. Na meti im je bilo elitno naselje Čamberi u Madridu.

Kako piše španski portal Larazon, Srpkinje su harale u naselju Čamberi, kog nazivaju veličanstveni stambeni kvart.

- Policiji je sredinom novembra prijavljena pljačka vila. Naime, ljudi kod kojih su Srpkinje pokušale da provale u kuću, rekli su istražiteljima da dve osobe pokušavaju da otvore vrata njihovih domova - pišu mediji i dodaju:

- Inspektori su brzo regaovali i odmah su došli na adresu i uhvatili naše dve državljanke kako pokušavaju da upadnu u jednu kuću. Tada su zaustavljene i pretresene, a među odećom su sakrile brojne dragulje, minđuše, priveske, broševe i novac.

Oni dodaju da su se Srpkinje dosetile i deo nakita sakrile u čarape.

- Izgledalo je kao da su uigrane i imale su posebne džepove gde kriju ukradene stvari. Nisu zaobišle ni čarape u kojima je bio deo novca, ali i dragulji - prenose španski mediji i nastavljaju:

- Kod sebe su imale i podesan alat za otvaranje vrata. Inače, imale su i makaze kojima su razvaljivale vrata i prozore. Jedna od uhapšenih ima policijski dosije, dok druga nema.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track