BELIVUKOVI I RANIJE PRETILI NA INTERNETU: Na meti članova Veljinog klana koji su na slobodi bile i STARLETE I VOĐE NAVIJAČA!
Foto: Stefan Stojanović MONDO

JEZIVO

BELIVUKOVI I RANIJE PRETILI NA INTERNETU: Na meti članova Veljinog klana koji su na slobodi bile i STARLETE I VOĐE NAVIJAČA!

Crna Hronika -

Više građana obratilo se poslednjih dana Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, jer im sa Instagram profila koji podržavaju Velju Nevolju i navijačku grupu Principi stižu zabrinjavajuće poruke. Ovo nije prvi put da Veljini saradnici upućuju najstrašnije pretnje, jer su se među onima koji su se našli na meti njegovih "internet vojnika" našle i starlete, ali i vođe navijača.

- Jesi li svestan koliko ćeš biti je*an za sve one komentare? Kad sve zaboraviš šta si uradio, hvatamo te. Ima da cviliš mami u kameru danima. Pozdrav - samo je jedna u nizu novih pretnji onima koji su negativno komentarisali uhapšenog mafijaškog vođu.

Slične poruke upućivane i ranije jer ostaci zloglasnog klana koji se nalaze na slobodi očigleno pomno prate dešavanja na društvenim mrežama i seju strah svima za koga smatraju da su im se iz bilo kog razloga zamerili.

Kako je Kurir ranije pisao, na meti su im, odmah nakon hapšenja Belivuka, bile i startele Tamara Đurić i Jelena Krunić, kao i navijači Rade Petrović i Miloš Radisavljević Kimi.

Tamara Đurić
Tamara Đurićfoto: Dragan Kadić

- Hoću da je*em i tebe i tvog verenika, slino jedna, jesi li čula? Kad ćeš dve glave da vratiš za Velju, siso jedna, je li? - pretećim tonom govori muškarac koji je telefonom pozvao Đurićevu koji je potom snimak razgovora okačio na Instagram. Jeleni Krunić su pretili zbog toga što je Velju Nevolju nazivala "pičkicom" i zahtevali su od nje da mu se izvini - podseća naš sagovornik.

Zgrada, Veljko Belivuk, Velja Nevolja, Milovan Tadić, Boris Karapandžić
foto: Ana Paunković

Pored toga što prete ljudima na društvenim mrežama, repovi klana pišu i grafite podrške uhapšenima. Tako se, recimo, na Zvezdari, kraju u kom su živeli Belivuk, Miljković, ali i drugi pripadnici klana, gotovo na svakom ćošku mogu videti sramni grafiti: "Velja i Mare najjače su glave", "Braćo, izdržite", "Pravda za Nevolju" i slično.

Velja Nevolja, stikeri
foto: Printscreen/Viber

Takođe, na Vajberu su osvanuli i stikeri s likom i porukama Veljka Belivuka, koji su ubrzo obrisani. Iz kompanije su objasnili da oni nisu imali uvid u sadržaj stikera, niti su dali saglasnost za objavljivanje istih.

Kurir.rs

Bonus video:

05:28

Ivan Ninić i Darko Obradović o klanu Belivuk-Miljković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track