ALARMANTNO: Na putevima Sremske Mitrovice i okoline kažnjena 34 pijana vozača tokom vikenda, BICIKLISTA UHVAĆEN SA 2,79 PROMILA!
Foto: MUP

KONTROLA SAOBRAĆAJA

ALARMANTNO: Na putevima Sremske Mitrovice i okoline kažnjena 34 pijana vozača tokom vikenda, BICIKLISTA UHVAĆEN SA 2,79 PROMILA!

Crna Hronika -

Prilikom saobraćajnih kontrola tokom prethodnog vikenda, pripadnici saobraćajne policije u Sremskoj Mitrovici su otkrili i sankcionisali 314 saobraćajnih prekršaja, od kojih 168 prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine i 51 prekršaj nevezivanja sigurnosnog pojasa, a otkrivena su čak 34 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola, dok je desetorici određeno zadržavanje do istrežnjenja.

Kako prenosi sremskomitrovački portal Ozon, na području Inđije zatečen je dvadesetpetogodišnjak koji je vozio "folksvagen pasat" sa 2,24 promila alkohola u organizmu, dok je pedesetogodišnjem muškarcu koji je upravljao "mercedesom" i izazvao saobraćajnu nezgodu, u kojoj niko nije povređen, utvrđeno 2,54 promila.

Četrdesetpetogodišnji muškarac sa područja Pećinaca upravljao je kombijem marke "fijat" sa 2,51 promila alkohola u organizmu, dok je biciklista na području Šida imao čak 2,79 promila! Nakon zadržavanja, oni su zbog saobraćajnog prekršaja nasilnička vožnja privedeni nadležnim prekršajnim sudovima.

(Kurir.rs/Ozon.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track