ŠTA SE DANAS DEŠAVALO NA NASTAVKU SUĐENJA MARJANOVIĆU: Evo šta je sve tražila Zoranova odbrana
Foto: ATA images

viši sud

ŠTA SE DANAS DEŠAVALO NA NASTAVKU SUĐENJA MARJANOVIĆU: Evo šta je sve tražila Zoranova odbrana

Crna Hronika -

Pred Višim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje optuženom Zoranu Marjanoviću, gde je izvršen pretres uvida u spise dokaza u predmeta.

Zoran Marjanović, suđenje
foto: ATA images

Najpre je odbrana Marjanovića podnela da se uvrste u dokaze telefonski pozivi na kojima se čuje kako Marjanović prijavljuje nestanak svoje supruge policijskim službenicima, da se prikaže emisija Grand magazina iz 2015. kao dokaz gde je pevačica govorila o svojim porodičnim odnosima, kao i izveštaj o tragovima obuće u blatu.

00:13

Marjanović stigao u Palatu pravde, nastavlja se suđenje za ubistvo pevačice

Takođe, odbrana Marjanovića tražila je da se priloži i fotografija na kojoj se vidi kako je Jelena imala povredu ruke pre zločina i da iz tog razloga se njena krv našla na zadnjem sedištu Marjanovićevog mercedesa.

1 / 8 Foto: ATA images

Sudija Jelena Škulić počela je čitanje dokaza koje je sud uvrstio u spise dokaza. Međutim, odbrana se usprotivila tome jer je predsednica veća predočila i dokaze koje je sud uvrstio u spise. Odbrana je zatražila da se upozna s predmetima jer ne zna na koje tačno dokaze misli sudija jer nije reč o onima kojima se tužilaštvo bavilo u optužnici. Sudija je na to rekla da je reč o dokazima koji postoje u spisama.

Zoran Marjanović, suđenje
foto: ATA images

Potom je odloženo da se sporni dokazi prikažu na dok kameri.

- Sudija, mi optuženog branimo od optužnice, a ne od spisa predmeta - rekao je Delibašić, inače jedan od branilaca Zorana Marjanovića.

Sledeće suđenje zakazano je za 11. februar.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja