01:36

Bivši načelnik policije U DETALJE objasnio zašto misli da je Zoran ubio Jelenu Marjanović ON JE 99,99%

NOVE OKOLNOSTI

PONOVO ŠOK U PROGRAMU UŽIVO Bivši inspektor tvrdi: Zoran je ubica 99,99% Mesto pronalaska tela pevačice ključno OTKRIO SVE DETALJE

Crna Hronika -

Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte Žarko Popović tvrdi da je Zoran Marjanović brutalno ubio suprugu pevačicu Jelenu Marjanović na neutvrđenoj lokaciji!

Žarko Popović
foto: Kurir Televizija

- Izneo sam osnovanu sumnju na osnovu baze postojećih dokaza i na bazi toga što sam radio kao šef uviđajno-operativne ekipe Policijske uprave za grad Beograd i šef Odseka za krvne delikte 15 godina - rekao je bivši načelnik krvnih delikata Žarko Popović u Pulsu Srbije.

Žarko Popović
foto: Kurir Televizija

Na pitanje voditelja emisije Puls Srbije da li tvrdi da je Zoran Marjanović 99,99 odsto ubica svoje supruge, Popović je odgovorio potvrdno.

- Marjanović je na neki način počinilac zločina. Osnovano sumnjam! Da li kao direktni izvršilac, saučesnik ili saizvršilac - rekao je Popović koji je bio jedan od inspektora koji je vodio istragu.

Žarko Popović
foto: Kurir Televizija

Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte otkrio je i detalje istrage:

- Mesto na kome je pronađena pokojna Jelena Marjanović je samo mesto pronalaska leša. A mesto ubistva se ne zna! Tu je veliku grešku napravila i naša služba. Zašto je tek posle 16 dana pretresla kuću Zorana Marjanovića. Krv pronađena u kolima - auto se oduzima! Auto se preveze na parking prostor odeljenja kriminalističke tehnike i rasklopi se do detalja ako treba. Rade se određena veštačenja na prisustvo krvi i drugih tragova koja se mogu pronaću u kolima. Zašto to nije urađeno odmah - ja ne znam!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja