PRIJATELJI IZGORELI U KAMP PRIKOLICI: Evo šta je izazvalo nezapamćen požar, ISPITUJU SE DVE KOBNE STVARI
Foto: Kurir.rs/S.S.

POŽAR u KAĆu

PRIJATELJI IZGORELI U KAMP PRIKOLICI: Evo šta je izazvalo nezapamćen požar, ISPITUJU SE DVE KOBNE STVARI

Crna Hronika -

Dvojica muškaraca poginula su u stravičnom požaru koji je izbio u noći između srede i četvrtka, oko tri sata, u jednoj kamp prikolici u Kaću, a kako Kurir nezvanično saznaje reč je o Miletu P. (65) rodom iz Najdalja i njegovom prijatelju, meštaninu Kaća starom 63 godine čiji su nestanak prijavili članovi njegove porodice i koji su dali uzorke DNK na analizu kako bi se utvrdilo da li je reč o njemu.

Trenutno se vodi istraga koja bi trebala da utvrdi šta je uzrok ovog nezapamćeng požara u kojem su Mile P. i njegov prijatelj izgubili život. Međutim, prema nezvaničnim saznanjima Kurira, zasad se sumnja da je vatru izazvala sveća ili cigareta.

Od prikolice ostao samo deo konstrukcije
Od prikolice ostao samo deo konstrukcijefoto: Kurir.rs/S.S.

- Kako je došlo do požara trenutno nije poznato, vatrogasci i policija su zatekli požar u već odmakloj fazi kada nesrećnim ljudima nije bilo spasa, a prikolica je u potpunosti uništena. Ipak, istragom bi trebalo da bude utvrđeno šta je uzrok ovog požara. Prema prvim informacijama, sumnja se da je upaljena sveća ili cigareta bila kobna. Moguće je da su zaspali, a da je sveća ili cigareta zahvatila neki predmet, pa se vatra proširila, a oni to nisu ni primetili niti su stigli da reaguju- kaže izvor Kurira.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track