NAJNOVIJE INFORMACIJE O DEVOJCI KOJU JE PREGAZILA POLICAJKA: Evo u kakvom je stanju mlada Šapčanka, žrtva jezive saobraćajke
Foto: Privatna Arhiva

Jezive povrede

NAJNOVIJE INFORMACIJE O DEVOJCI KOJU JE PREGAZILA POLICAJKA: Evo u kakvom je stanju mlada Šapčanka, žrtva jezive saobraćajke

Crna Hronika -

Devojku N. M. (21) koja je teško povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 17. decembra u Šapcu, kada je na nju navodno naleteo automobil kojim je upravljala službenica MUP Srbije (25), danas očekuje operacija, nezvanično saznaje Kurir!

teško povređena devojka n.m.
teško povređena devojka n.m.foto: Printscreen/Facebook

- N. M. se nalazi u bolnici u Beogradu i danas joj operišu potkolenicu. inače, od stravičnog udara devojka ima prelom obe noge, prelom karlice i multipovrede na glavi i očekuju je brojne intervencije - kaže prijatelj porodice nesrećne devojke za Kurir i dodaje da je N. M. u veštačkoj komi.

Kako prijatelj dodaje, teško povređena devojka je jedinica.

- Strašno je to, ona je jedinica svojih roditelja. Divno dete, koje se sad bori za život - rekao je za Kurir on.

Podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se 17. decembra oko sedam sati ujutru u Ulici kralja Milutina u Šapcu. Kurir je juče došao do video-snimka sa sigurnosnih kamera, na kom je zabeleženo kako je nesrećna devojka pokošena. Vidi se kako ona najpre čeka da se na semaforu kraj zebre upali zeleno svetlo za pešake. Kada se to dogodilo i kada je jedan automobil stao, ona je počela da prelazi ulicu.

00:10

Devojka pokošena na pešačkom prelazu u Ulici kralja Milutina u Šapcu

Kad je došla do pola, iz suprotnog smera je velikom brzinom naišao drugi automobil. On je prvo udario u auto, koj je bio u traci pored i nameravao da skrene levo, zatim je pokosio devojku i bacio je na automobil, koji je stao da ona pređe ulicu. "Golf" se navodno zaustavio tek nekoliko metara dalje, a udario je i auto iz suprtonog smera.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track