KURIR SAZNAJE: Darko Šarić prebačen u kućni pritvor, ide u kuću kod supruge Lane
Foto: Dado Đilas

posle 7 godina iza rešetaka

KURIR SAZNAJE: Darko Šarić prebačen u kućni pritvor, ide u kuću kod supruge Lane

Crna Hronika -

Darko Šarić je danas prebačen u kućni pritvor, saznaje Kurir.

Biće u kući kod supruge Lane Popović, gde će mu biti stavljena nanogica.

Odluku je doneo Apelacioni sud, koji je nedavno razmatrao žalbe i treba da donese konačnu presudu. Podsetimo, prethodnu odluku ovog suda, kojom je pravosnažno bio osuđen na 15 godina zatvora, ukinuo je Vrhovni kasacioni sud.

Šarić je tokom boravka u pritvoru, sve vreme bio sam u ćeliji.

Podsetimo, on se predao u martu 2014. godine.

Šarić je bio osuđen na 15 godina zbog šverca 5,7 tona kokaina. U ovom postupku suđenje je počelo septembra 2010, dok je tada Šarić bio u bekstvu. Četiri godine kasnije se predao. Tu presudu ukinuo je Vrhovni kasacioni sud. Sada Šarića očekuje suđenje pred većem Apelacionog suda.

Inače, Lana Popović se porodila pre dve godine, dok je Darko bio iza rešetaka. Šariću je to treće dete - ćerku Nikoliku ima iz prvog braka, dok sa Lanom ima dvojicu sinova.

žena, Darko Šarić, Lana Popović
foto: Dado đilas

SUPRUGA LANA VERNA I TOKOM BEKSTVA I ZATVORA

Lana Popović, supruga Darka Šarića, koja je sa njim od svoje 16. godine ostala mu je verna i tokom bekstva i tokom zatvora. Lana sa Šarićem ima dvojicu sinova, a uoči akcije "Balkanski ratnik" radila je na otvaranju privatnog vrtića u Šilerovoj, koji joj je zatim oduzet. Navodno je bila jedan od uslova Šarićeve predaje, jer je tražio da prvo sleti u Crnu Goru kako bi se satao sa njom, a zatim otputovao u Beograd.

(Kurir.rs/J. Spasić)

Bonus video:

03:50

ZA OSAM GODINA U KANDŽAMA DROGE DOTAKAO DNO! Samo je hteo da se sve završi, a sada uspešno pomaže drugima (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja