05:16

Ovo su 4 slučaja koja su potresla Srbiju u protekloj godini

CRNA HRONIKA

NAJJEZIVIJA UBISTVA, REŠENA MISTERIJA, SILOVANJA, STRAH: Ovo su 4 slučaja koja su potresla Srbiju u protekloj godini

Crna Hronika -

Podsetimo, protekloj godini imali smo 4 slučaja koja su veoma uznemirila javnost.

Prvi je bio pad klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, 4.februara ove godine u 5 sati ujutru više od 300 policajaca izvelo je akciju kobnog naziva Otimač u kojoj je razbijena kriminalna grupa Belivuk - Miljković.

Kasnije je otkrivena klanica u Ritopeku ili štek kuća u kome su se izvršavale masovne likvidacije, žrtve su tamo ubijene i raskomadane, nakon čega su samlevene u mašini za mlevenje mesa i zatim bačene u Dunav. U telefonima su im nađene fotografije mučenja i sečenja takođe i prepiske o njihovim operacijama.

belivuk
foto: kurir televizija

Drugi se odnosio na nestanak porodice Đokić iz Aleksinca krajem septembra. Koja je ubrzo nakon toga pronađena mrtva. Ubica je prema policiji bio Goran Džonić blizak prijatelj porodici Đokić.

Braća Milošević, Aleksinac, Moravac, porodica Đokić
foto: MUP Srbije, Kurir.rs/ M.S.

Optužba glumice Milene Radulović i Ive ilinčić koja je šokirala svet pozorišne i filmske industrije, kao i roditelje čija su deca bila polaznici škole za glumu "Stvar srca", da ih je silovao čuveni reditelj i učitelj glume Mika Aleksić.

Mika Aleksić, Palata pravde
foto: Zorana Jevtić

Nakon slučaja Mike Aleksića, glumačku scenu potresla je izjava Danijele Štajnfeld koja je optužila svog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Branislava Lečića.

Branislav Lečić, Usijanje
foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:19

Velja Nevolja pred tužiocem: Novi detalji u slučaju Belivuk-Miljković!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja