00:26

JEZIVO NASILJE U LOZNICI Mladića nokautirali pred devojkom, pa ga onesvešćenog šutirali

brzo uhvaćeni

NAPADAČI IZ LOZNICE NA SASLUŠANJU, 1 MALOLETAN: Nokautirali, pa šutirali mladića ispred poznatog kafića

Crna Hronika -

Posle uvida u jutrošnji snimak tuče koji je osvanuo na društvenim mrežama loznička policija je brzo otkrila dvojicu napadača, kao i mladića koga su napali.

"Nećemo u ovom momentu davati više pojedinosti. Oni su svi pronađeni i identifikovani, napadači, oštećeni i svedoci i daju izjave. Obavešteno je Tužilaštvo i kada se sve završi, svi daju izjave, bude završena kvalifikacija dela biće više informacija. Inače, niko policiji nije prijavio ovaj događaj, ni oštećeni ni neko drugi nego je reagovano odmah posle uvida u snimak", kazao je naš izvor.

VIDEO-SNIMAK MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prema nezvaničnim informacijama jedan od napadača je maloletan, a sve se dogodilo u blizini jednog poznatog lozničkog ugostiteljskog objekta koji masovno posećuju mladi.

Pre sukoba na snimku koji traje 38 sekundi vidi se da je prethodno trajala verbalna rasprava trojice mladića, a sa njima je i jedna devojka. Iznenada jedan od napadač rukom udara mladića koji pada, a zatim je dobio i udarac nogom. Jedan od napadača pre udarca signalizira nekome šta sledi i da snimi trenutak napada. Šta je motiv fizičkog napada za sada je nepoznato.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track