IMAO JE DRUGU ŽENU! PRIJATELJI ZORANA MARJANOVIĆA OTKRILI: Sa pokojnom Jovanom se nije čuo od januara 2020, kada se iselio!
Foto: Privatna arhiva

smrt nišlijke

IMAO JE DRUGU ŽENU! PRIJATELJI ZORANA MARJANOVIĆA OTKRILI: Sa pokojnom Jovanom se nije čuo od januara 2020, kada se iselio!

Crna Hronika -

Žao mi je Jovane, ali to što je uradila nema veze sa mnom. Duboko sam uveren u to, jer godinu dana nismo imali apsolutno nikakav kontakt. Apsolutno ne osećam da ima veze sa mnom, žalim za njom, patim.

Ovo za Kurir kaže Zoran Marjanović, bivši muž Jovane Marjanović (54) iz Niša, koja je 26. decembra nađena mrtva na Zlatiboru, posle četvorodnevne potrage. Obdukcija je pokazala da Jovana nije ubijena. Prijatelji pokojne i porodica ranije su naveli da je ju bivši muž zlostavljao, zbog čega je bila pod pritiskom. Marjanovićeva je juče sahranjena u rodnom Leskovcu, a prijatelji njenog bivšeg muža tvrde da oni nisu bili u kontaktu godinu dana.

- Jovana i Zoran su se rastali u januaru 2020, jer je on odlučio da je napusti. Navodno, godinama je imao paralelnu vezu i odlučio je da nastavi život sa drugom ženom. Iselio se iz kuće i iznajmio stan. Tada se pričalo da mu je žao zbog takve odluke, ali da je njihovom braku, u kome su bili više od 30 godina, došao kraj - tvrde Zoranovi prijatelji i kažu da je Jovana to teško podnela.

- Njoj nije bilo lako zbog kraha braka, ali nekoliko meseci kasnije ušla je u vezu sa aktuelnim partnerom. Tokom leta su otvorili firmu i otišli da žive na Zlatibor, jer su tamo imali posla. Zoran od rastanka nije bio ni u kakvom odnosu s njom, nisu se čuli, ni videli, a brak je sudski okončan na jesen - ispričali su prijatelji:

- Njemu se od Jovaninog nestanka život pretvorio u pakao. Ne smatra da je kriv za smrt, a i svima je pričao da nije istina da ju je maltretirao. Svima je misterija zbog čega se Jovana odlučila na ovakav korak.

Kurir.rs/ J. I.

bonus video:

07:09

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI! LJUDI, OSVESTITE SE I POGLEDAJTE OVO: Oni su MRTVI, a pre nego što nagazite na gas setite se ovih PRIZORA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track