SOMBORSKI MONSTRUM SE UŠUNJAO U KUĆU KROZ PROZOR! 5 dana je zvao ćerke i bivšu ženu, ali mu se nisu javljale, USLEDIO JE HOROR
Foto: Jasminka Miljuš, Printscreen/Instagram, Printscreen/Facebook

porodični zločin u somboru

SOMBORSKI MONSTRUM SE UŠUNJAO U KUĆU KROZ PROZOR! 5 dana je zvao ćerke i bivšu ženu, ali mu se nisu javljale, USLEDIO JE HOROR

Crna Hronika -

Zdravko Goranović (59) iz Sombora koji je ubio svoju porodicu, danima pre krvavog pira zvao žrtve telefonom, ali su one odbijale svaki kontakt s njim

Nezapamćenoj porodičnoj tragediji koja se prekjuče dogodila u Somboru, kada je Zdravko Goranović (59) ubio suprugu Mirjana (55) i njihove ćerke Anastasiju (19) i Anabelu (15), zapalio kuću i obesio se, prethodili su dugogodišnji problemi između supružnika, a prema rečima našeg izvora, Zdravko je poslednjih dana bio naročito besan jer mu se žena i deca nisu javljale na telefon!

Kako Kurir saznaje, Goranović je do 24. decembra bio u pritvoru zbog nasilja u porodici, ali ga je tog dana Osnovni sud u Somboru pustio na slobodu uz izrečenu meru zabrane prilaska supruzi i ćerkama, što znači da je bio iseljen iz porodičnog doma.

anastasija goranović
anastasija goranovićfoto: printscreen facebook

Psihopatska ličnost

- On je po izlasku iz pritvora pokušavao da stupi u kontakt sa Mirjanom i decom. Pet dana ih je neprestano zvao na telefon, ali mu se one nisu javljale, jer nisu želele nikakav kontakt s njim, koji ih je čitavog života maltretirao. Izgleda da je to razbesnelo Zdravka, koji je važio za prekog čoveka, psihopatske naravi - priča naš izvor i nastavlja:

- Nemogavši da stupi u kontakt sa porodicom, on je u sredu ujutru došao do njihove kuće, iz koje je odlukom suda iseljen zbog nasilja. Ušao je kroz prozor, jer su valjda vrata bila zaključana.

anabela goranović
anabela goranovićfoto: Instagram

Naš izvor kaže da još nije sa sigurnošću rekonstruisan zločin, ali se pretpostavlja da je ženu i ćerke ubio na spavanju.

- Pretpostavlja se da ih je ubio na spavanju, jer u suprotnom bi se verovatno barem jedna spasla. Recimo, da je počeo da ubada ženu, ćerke bi valjda pobegle, dozvale pomoć... - objašnjava sagovornik upoznat sa istragom:

haos ispred porodične kuće goranovića
haos ispred porodične kuće goranovićafoto: Kurir/N.H.

- Pošto je počinio masakr, mrtve članove porodice je dovukao do prizemlja kuće, odnosno ulaznog hodnika i tu ih je spalio. Tri leša nađena su jedan pored drugog. Bila su skroz ugljenisana, do neprepoznatljivosti. Telo Zdravka Goranovića nađeno je u kući u plamenu na tavanu kuće.

- Ruke su mu bile krvave, a u džepu od pantalona je imao nož, zbog čega se pretpostavlja da se Mirjanu, Anastasiju i Anabelu zaklao. Nije još utvrđeno kako je izazvao požar, a ne isključuje se ni mogućnost da je aktivirao bombu u kući, koja je izazvala požar.

Sombor, Ubistvo, Ulica Pavla Vujisića
foto: Jasminka Miljuš

Četiri godine razvedeni

Komšije Goranovića iz somborske Ulice Sime Šolaje kažu da su van sebe od šoka.

- Zdravko i Mira su razvedeni već četri godine i sud je kuću dodelio njoj i deci, a on je zbog porodičnog nasilje dobio zabranu prilaska i zatvor. Cela porodica je ugašena. Ostao je samo Zdravkom i Mirjanin sin, koji se oženio i na svu sreću ne živi tu. Da je bio u kući kojim slučajem, pomahnitali otac bi sigurno i njega ubio - kaže uzrujana komšinica.

Meštani Sombora

Mira je radila u opštini, bila je fina

Meštani Sombora ističu da je Zdravko ranije bio policajac, ali i da je držao fotokopirnicu u centru grada.

- Mira je radila u opštini, dok je on jedva završio i srednju Tehničku školu, išao je vanredno. Nije bio kako trebani ni tad, a ni sad, a Mira je bila fina žena, nju smo češće viđali. Mi ga znamo od malena, od je odrastao u ovoj ulici. Prvo je imao kuću u kojoj je živeo sa roditeljima, bratom i sestrom, a kada se oženio napravio je ovu kuću, koju je sad spalio - kažu meštani i dodaju da su Anastasija i Anabela bile divne i prelepe devojke.

(Kurir.rs - B. Travica, J. Ivić)

BONUS VIDEO:

02:39

UBIO MI JE DETE I DOBIO 3 GODINE ZATVORA! Otac poginulog dečaka za Kurir: Ovo je ubistvo, vozač ZASLUŽUJE BAR 10 GODINA ZATVORA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track