00:13

Potraga u toku: Rečna policija traži nestalog mladića iz Splita

poslednji put viđen u noći između četvrtka i petka

KURIR ISPRED KLUBA GDE JE NESTAO SPLIĆANIN: Rečna policija plovi duž Save, Matejevi drugovi pretražili svaki ćošak lokala VIDEO

Crna Hronika -

Rečna policija uputila se u potragu za Splićaninom Matejom Perišem i danas plove pored Beton hale duž reke Save.

Kako Kurir nezvanično saznaje, otac mladića, koji je nestao u Beogradu 31. decembra oko 2.30 sati, još nije stigao u Beograd.

U prostorije kluba Gotik, gde je poslednji put viđen momak iz Splita, juče su došla četvorica njegovih prijatelja koji su pretražili svaki deo lokala. Oni su otvorili sva vrata i pregledali sve prostorije.

U klubu smo danas zatekli samo čistačicu koja je za Kurir rekla da o nestalom mladiću "apsolutno ništa nije čula".

Gotik
foto: Branka Travica

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu (27). On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Gotik
foto: Branka Travica

Oni su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro u veče nestanka najpre otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Natsvili su potragu i okolo.

Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su policiju.

(Kurir.rs/B.T.)

Bonus video:

02:55

BELIVUK SE UGLEDAO NA ITALIJANSKE MAFIJAŠE IZ NDRANGETE I KAMORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track