POGLEDAJTE KAKO TRAŽE SPLIĆANINA I PO MRKLOM MRAKU: Specijalci pretražuju nepristupačna mesta i konopcima se spuštaju do reke!
Foto: privatna arhiva, Printscreen/Instagram 192_rs

ne odustaju

POGLEDAJTE KAKO TRAŽE SPLIĆANINA I PO MRKLOM MRAKU: Specijalci pretražuju nepristupačna mesta i konopcima se spuštaju do reke!

Crna Hronika -

Potraga za nestalim mladićem iz Splita Matejem Perišom (27) neprestano traje, i preko dana i uveče, a u potragu su uključene sve raspoložive jedinice MUP-a Srbije, kao i pripadnici Mreže za opasnost Srbije (MZO Srbije).

Snimak večerašnje potrage pripadnika Mreže za opasnost čak i po nepristupačnom terenu, objavljen je večeras na instagram profilu 192. Kako je navedeno, ekipa MZO Srbije spušta se konopcima na nepristupačna mesta u potrazi za nestalim Splićaninom Matejom Perišem.

Matej Periš, nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, kada je izašao iz kluba "Gotik", a u međuvremenu se pojavilo nekoliko snimaka na kojima se sumnja da je uočen ovaj mladić.

Hoće li snimci koji su se danas popodne pojavili, pomoći u rasvetljavanju njegovog nestanka, zasad je neizvesno, ali u svakom slučaju i one su putokaz policiji u potrazi - možda jedan od značajnijih koji se dosad pojavio. Šta je o tim snimcima rekao Matejev otac Nenad Periš, pročitajte u odvojenoj vesti.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track