TOKOM NOVOGODIŠNJIH PRAZNIKA U JUŽNOBAČKOM OKRUGU 27 UDESA: Iz saobraćaja isključen 91 vozač, 16 vozili pod dejstvom alkohola
Foto: Ana Paunković

TOKOM NOVOGODIŠNJIH PRAZNIKA U JUŽNOBAČKOM OKRUGU 27 UDESA: Iz saobraćaja isključen 91 vozač, 16 vozili pod dejstvom alkohola

Crna Hronika -

U periodu novogodišnjih praznika na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 27 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško, a pet je lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 16 saobraćajnih nezgoda, u kojima su tri lica zadobila lake telesne povrede.

Policija u Novom Sadu je, u ovom periodu, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 667 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključen 91 vozač i 15 vozila, a zadržano je 19 vozača, od kojih 16 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a 3 zbog ponavljanja prekršaja.

Među vozačima, zadržanim zbog vožnje pod dejstvom alkohola, petorica se terete i za prekršaj nasilničke vožnje, jer su, u Novom Sadu i Vrbasu, vozili sa više od 2 promila alkohola u organizmu. Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track