OVO JE DRAGAN KOJI JE UPUCAO SUPRUGU NA BADNJI DAN: Pošto je ubio Tatjanu (61) pokušao da se ubije! FOTO
Foto: Privatna Arhiva, Kurir.rs/D.I.

zločin kod svilajnca

OVO JE DRAGAN KOJI JE UPUCAO SUPRUGU NA BADNJI DAN: Pošto je ubio Tatjanu (61) pokušao da se ubije! FOTO

Crna Hronika -

Policija u Jagodini je po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapsila je Dragana T. (68) iz sela Kušiljeva kod Svilajnca pod sumnjom da je izvršio ubistvo. Izvor blizak istrazi potvrdio je Kuriru da je posle lišavanja slobode, umesto u pritvor, Dragan T. hitno prebačen u ćuprijsku bolnicu.

On je naime posle zločina pokušao da se ubije tako što je naneo sebi više uboda nožem. Prema prvim saznanjima iz medicinskih izvora njegovo stanje je kritično i lekari mu se bore za život.

Ubistvo, kuća, Dragan T.
foto: Privatna Arhiva

Da podsetimo sumnja se da je Dragan T. na Badnje veče u porodičnoj kući hicima iz lovačke puške usmrtio nevenčanu suprugu Tatjanu P (61).

- On je godinama radio u inostranstvu, u Austriji, pečalbario je i stekao značajan imetak. U selu nije poznat kao nasilnik, već kao dobar domaćin. Pre dve godine mu je umrla žena i malo se promenio. Posle smrti žene, angažovao je Tatajanu, koja je poreklom iz Ukrajine, a bila je udata u okolini, za pomoć u domaćinstvu.

kuća, Ubistvo, Dragan T.
foto: Kurir.rs/D.I.

Po selu se priča da je to brzo preraslo u vanbračnu zajednicu. Dragan je poznat i kao strastveni lovac i upravo iz te lovačke puške, koju je koristio za lov na divljač, upucao je suprugu, kaže naš izvor. On dodaje da su komšije čule pucnjavu i prijavile policiji.

Komšije kažu da je Dragan ranije voleo da popije, ali da je prestao otkako je pre nekoliko godina imao saobraćajku.

Kurir.rs/D. Ilić

bonus video:

02:39

UBIO MI JE DETE I DOBIO 3 GODINE ZATVORA! Otac poginulog dečaka za Kurir: Ovo je ubistvo, vozač ZASLUŽUJE BAR 10 GODINA ZATVORA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track