Najnovije vesti

MATEJEVI PRIJATELJI SU PRILIČNO "MUTNI: Evo šta je ekipa iz Splita uradila 3 sata pre nego što su prijavili da je nestao!
Foto: Branka Travica

ČUDNO

MATEJEVI PRIJATELJI SU PRILIČNO "MUTNI: Evo šta je ekipa iz Splita uradila 3 sata pre nego što su prijavili da je nestao!

Crna Hronika
22:52h

Nedoumica je mnogo, čak i previše, a za sada gotovo da nema fizičkih dokaza o tome šta se sa Perišom zbilo

Šta i da li nešto krije društvo Mateja Periša (27), Splićanina koji je nestao u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra prošle godine, za kojim nesmanjenim intenzitetom traga policija Srbije?

Nedoumica je mnogo, čak i previše, a za sada gotovo da nema fizičkih dokaza o tome šta se sa Perišom zbilo. Crv sumnje da njegovi prijatelji znaju više od onoga što govore sve je veći.

Ako bismo se poveli onim što se objavljuje po društvenim mrežama relativno bismo lako mogli da dođemo do zaključka da je ekipa u kojoj se nalazio Periš prilično „mutna”.

Poslednje, nezvanične informacije, govore da su Matejevi drugovi 31. decembra oko 15 časova otišli u jednu agenciju za rezervacije mesta za izlaske u prestonici da bi preuzeli karte za ulazak na splav u Beogradu, gde su rezervisali mesta za doček nove 2022. godine.

– Ovakvo ponašanje je potpuno u suprotnosti sa njihovom pričom koju je preneo Matejevom ocu Nenadu. On je juče za hrvatske medije rekao da je od Matejevih prijatelja čuo da su 31. decembra ujutru išli da prijave nestanak i da im je rečeno da prvo vide da mladić nije završio u bolnici.

Prema zvaničnim podacima MUP, evidentirano je da je to učinjeno u 18 časova. Кada su pokupili ulaznice za doček, odavali su utisak da imaju nameru da idu na zabavu 31. decembra uveče. Da li se tako ponašaju osobe koje su zabrinute gde im je drug? – pita se izvor.

Kurir.rs/Objektiv

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja