DRAMA PORODICE MATIĆ U KRAGUJEVCU: Majka i troje dece ostali zarobljeni u kući u plamenu! Zadobili opekotine, ali su živi (FOTO)
Foto: Kurir.rs/B. Đ.

sreća u nesreći

DRAMA PORODICE MATIĆ U KRAGUJEVCU: Majka i troje dece ostali zarobljeni u kući u plamenu! Zadobili opekotine, ali su živi (FOTO)

Crna Hronika -

Sve je počelo kada je otac, Milan Matić sekao drva sa komšijom u dvorištu, a zatim neoprezno rukovao benzinom za motornu testeru i izazvao požar

KRAGUJEVAC - Porodica Matić iz Kragujevca preživela je pravu dramu kada je u njihovom domu buknuo požar, a majka sa troje dece ostala zaglavljena u kući koju je zahvatila vatrena stihija.

Aleksandra Matić i njeni sinovi koji imaju dve, četiri i osam godina zadobili su opekotine, sada se nalaze u Univerzitetskom kliničkom centru, ali kako je saopšteno iz ove ustanove, nisu životno ugroženi.

Kragujevac, požar, Porodica Matić
foto: Kurir

Sve je počelo kada je otac, Milan Matić sekao drva sa komšijom u dvorištu, a zatim neoprezno rukovao benzinom za motornu testeru i izazvao požar.

Ušao sam u kuću da uzmem flašu sa benzinom. Ne mogu da verujem šta se dogodilo, sve se odigralo tako brzo. U jednom trenutku, benzin se prolio na šporet, buknuo je požar, vrata su se zaglavila, a moja žena i deca su ostali unutra, priča za Kurir uznemireni Kragujevčanin pod čijim krovom se odigrala drama.

Kragujevac, požar, Porodica Matić
foto: Kurir

Ipak, Aleksandra i Milan uspeli su da budu dovoljno pribrani i adekvatno odreaguju. Razbili su prozor i spasili svoje mališane, a pozvali su i vatrogasce koji su brzo stigli i savladali vatru. Hrabra majka zadobila je posekotinu ruke, a deca imaju opektine glave i ruku, ali su lekari to sanirali i oni se sada oporavljaju.

- Stvarno ne znam šta da kažem. Mnogo mi je teško zbog ovoga što se desilo. To je za naš strašna nesreća, stvarno je bilo dramatično. Samo želim da se moja porodica što pre vrati kući, kaže neutešni otac Milan.

Kragujevac, požar, Porodica Matić
foto: Kurir

Matići su ipak, pored traumatičnog iskustva imali sreće, uspeli da spasu sinove i svi veruju da će se majka i deca ubrzo oporaviti.

Kurir.rs/B.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track