ŠOK ODBRANA OCA I SINA IZ VLAŠKOG DOLA: Jedan tvrdi da se od opasne hemikalije pravi sapun, drugi kaže da ne priča sa tatom!
Foto: Privatna arhiva, Printscreen

zaplena 23 tone materija

ŠOK ODBRANA OCA I SINA IZ VLAŠKOG DOLA: Jedan tvrdi da se od opasne hemikalije pravi sapun, drugi kaže da ne priča sa tatom!

Crna Hronika -

Otac i sin, B.M. i I.S. iz okoline Požarevca uhapšeni su polovinom decembra kada je na njihovom imanju otkriveno više od 23 tone materije za pravljenje sintetičke droge u burićima. Ovu toksičnu i kancerogenu materiju, oni su navodno ukrali sa stovarišta na kome je čuvana otkako je zaplenjena od Milana Zarubice, takozvanog kralja amfetamina.

B.M. i I.S. saslušani su u tužilaštvu, a kako nezvanično saznajemo, tvrdili su da nemaju veze sa narkoticima, niti krađom benzin hlorida.

- I. S. je navodno rekao da on nije u dobrim odnosima sa svojim ocem, da ne govore i da on uopšte ne živi u kući u kojoj su nađene hemikaljije. I. S. zaista ima prijavljeno prebivalište u domu svog brata, ali dosadašnja istraga je pokazala da ipak živi s ocem - priča izvor i dodaje da je i M. B. izneo odbranu na saslušanju.

- B.M. je istakao da je materiju u burićima u njegov dom doneo izvesni čovek iz Pančeva, čiji identitet ne sme da otkrije, te da je mislio da su to hemikalije za pravljenje sapuna i deterdženata - kaže sagovornik.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track