PEVAČ IZBODEN TIK DO SRCA PRE MESEC DANA U MASOVNOJ TUČI Oglasio se Strahinja: Posle kiše dođe sunce!
Foto: Drustvene Mreže

OPORAVAK MUZIČARA IZ VETERNIKA

PEVAČ IZBODEN TIK DO SRCA PRE MESEC DANA U MASOVNOJ TUČI Oglasio se Strahinja: Posle kiše dođe sunce!

Crna Hronika -

Pevač Strahinja M. (27) iz Veternika koji je u decembru nožem uboden tik do srca u masovnoj tuči, sada se oseća dobro ako je sudeći po društvenim mrežama.

Naime,Strahinja je okačio fotografiju sa sinom na društvenoj mreži Instagram, gde se zahvalio svima na podršci tokom teških dana njegovog oporavka.

pevač sa sinom nakon oporavka
pevač sa sinom nakon oporavkafoto: Drustvene Mreže

- Opet sa svojim sinom. Želim da se zahvalim svim ljudima na velikoj podršci i ljudima koji su bili uz mene tokom ovog košmara. Posle kiše dođe sunce, još jednom vidimo se uskoro na sceni, glas je tu, čak i bolji - napisao je pevač u opisu fotografije.

pevač okačio na stori staru fotografiju sa detetom
pevač okačio na stori staru fotografiju sa detetomfoto: Drustvene Mreže

Podsetimo, pevač iz Veternika teško je povređen u noći između 4. i 5. decembra u masovnoj tuči, koja je izbila u restoranu u Sutjeskoj ulici u Novom Sadu. U tuči su korišćeni i noževi, a Mrđan je zadobio ranu pored srca, zbog čega je bio u vrlo teškom stanju i lekari su mu se borili za život. Pevač kobne večeri nije nastupao u restoranu, već je bio privatno. MUP Srbije tada se oglasio saopštenjem da su uhapšeni neki učesnici tuče u Novom Sadu.

ovde se dogodila masovna tuča u novom sadu
ovde se dogodila masovna tuča u novom sadufoto: Kurir.rs/S.S.

- Uhapšeni su Ognjen S. (25), Nikola R. (22) i Damjan P. (24) zbog sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju dužnosti. Sumnja se da su Ognjen S. i Nikola R. ispred jednog ugostiteljskog objekta tukli rukama i nogama Novosađanina (26). Takođe, sumnja se da su Ognjen S. i Damjan P. u KC Vojvodine tukli još jednog mladića i da su napali policajce - saopšteno je tad iz policije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track