KARIĆEV UNUK NIJE PRVI IZ FAMILIJE KOJI JE UPAO U PROBLEM: Simon pretučen, Zoranov zet ranjen u stomak
Foto: Printscreen/Facebook, Marina Lopičić

ubadanje komšije

KARIĆEV UNUK NIJE PRVI IZ FAMILIJE KOJI JE UPAO U PROBLEM: Simon pretučen, Zoranov zet ranjen u stomak

Crna Hronika -

N.R., unuk Bogoljuba Karića priveden je zbog ubadanja komšije nožem posle svađe oko parkinga. On, nažalost, nije prvi iz ove porodice koji se pojavio na stranicama hronike.

Sada je mlađani unuk Karića lišen slobode zbog gluposti, ali mnogi pamte da je Saša Radenović (42), zet porodice Karić, ranjen je u pucnjavi koja se dogodila na parkingu jednog restorana u septembru 2019. godine u naselju Boleč u Beogradu.

saša radenović i njegova supruga jefimija karić
saša radenović i njegova supruga jefimija karićfoto: Facebook Printscreen

Radenović je inače suprug Jefimije Karić, ćerke biznismena Zorana Karića i bratanice Bogoljuba Karića, pogođen je jednim hicem iz pištolja u stomak, a napadač je tada pobegao, ali je kasnije uhapšen.

- Saša je tada sedeo u restoranu sa tastom Zoranom, taštom i suprugom, a s njima su bila i dva vozača. Ništa nije ukazivalo na haos koji je izbio samo nekoliko sati kasnije kada je Saša ostao sam za stolom - podseća izvor i dodaje da su u restoranu tada ostala još dva mladića za susednim stolom.

- Nije bilo komunikacije među njima, a Saša je vikao na mladiće jer su bez pitanja uzeli piće iz šanka. Oni su tada napustili lokal i napravili sačekušu za Sašu na parkingu, gde da je jedan od napadača upucao u stomak.

simon de karić nakon tuče sa povredom iznad oka
simon de karić nakon tuče sa povredom iznad okafoto: Kurir

Karićev zet nakon toga se oporavio, a te godine samo dva meseca ranije Simon de Karić, sin Dragomira Karića pretučen je u kafiću na Crvenom krstu. Međutim, okolnosti pod kojima je pretučen ostale su nejasne pošto je Simon nekoliko puta menjao iskaz. Kariću, inače filmskom producentu, povrede su tada sanirane u Urgentnom centru u Beogradu i on je istog dana bio pušten na kućno lečenje.

- Tada se pominjalo da je Karićem sedeo sa košarkašem Draganom Labovićem, a u jednom od iskaza rekao je da ga pretukao prijatelj s kojim je sedeo, verovatno misleći an njega - kaže izvor.

labović i karić navodno sedeli zajedno u vreme incidenta
labović i karić navodno sedeli zajedno u vreme incidentafoto: Saša Pavlić, Zorana Jevtić

Davne 2005. godine priveden je i Zoran Karić zbog pucnjave u jednom lokalu na Karaburmi. Čovek u kog je navodno pucao Karić pogođen je hitcem u kažiprst leve ruke.

Zoran karić se najmanje pojavljuje u javnosti od braće karić
Zoran karić se najmanje pojavljuje u javnosti od braće karićfoto: Dragan Kadić

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track