EVO ZBOG ČEGA JE BRAT SEKE SABLIĆ OSUĐEN: Kubanke se provodile u Beogradu, plaćao ih za seks i "preporučivao" biznismenima?!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram

Hoće da robija u Srbiji

EVO ZBOG ČEGA JE BRAT SEKE SABLIĆ OSUĐEN: Kubanke se provodile u Beogradu, plaćao ih za seks i "preporučivao" biznismenima?!

Crna Hronika -

Siniša Sablić (82), brat poznate glumice Seke Sablić sud u Havani osudio je na 10 godina zatvora zbog toga što je imao seksualne odnose sa Kubankama, koje je plaćao garderobom i novcem! Kako Kurir saznaje, Siniša Sablić je na Kubi bio poznat po nadimku Sem, a tokom postupka koji je vođen protiv njega, on je priznao da je žene koje su same pristajale na seksualne odnose plaćao i preporučivao prijateljima koji su dolazili u tu državu.

- Pred sudom je priznao da im je plaćao u novcu i garderobi, koju je prodavao u svom stanu, u koji su i one dolazile. Rekao je i da su sa istim Kubankama seks imali i njegovi prijateljli i poslovni partneri. Tvrdio je da on od toga nije imao nikakvu korist - kaže izvor Kurira.

Havana
foto: Profimedia, Shuttertsock

Prema njegovim rečima, sud u Havani saslušao je i dve Kubanke, koje su navodno potvrdile da je isitna da su naplaćivale svoje seksualne usluge, kao i da su same pristale na to.

Navodno, otkriveno je da je ove devojke, prilikom jednog dolaska u Srbiju, poveo u Beograd.

- One su pred sudom rekle da su se lepo zabavile, izlazile u klubove i restorane, ali i da su imale odnose sa muškracima za novac i u Srbiji - otkriva izvor.

U kaznu od 10 godina zatvora, koju Sablić navodno želi da služi u Srbiji, uračunato mu je i godinu dana zatvora, koliko je dobio za nedozvoljenu trgovinu, odnosno za to što je garderobu koju je kupovao u Srbiji, prodavao ženama na Kubi.

- Tu garderobu iz Srbije, upravo su prenosile Kubanke koje su sa njim dolazile u Srbiju - navodno je utvrdio sud u Havani.

U Viši sud u Beogradu, kako je Kurir ekskluzivno otkrio, stigla je molba osuđenog Siniše Sablića iz zatvora u Havani, da kaznu služi u Srbiji. Porodica je angažovala poznatog advokata Nemanju Govedaricu da ga zastupa pred sudom. Govedarica juče nije odgovarao na pozive Kurira.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track