STRAŠNI DETALJI POGIBIJE DEVOJČICE U NOVOM BEOGRADU Otac video telo na putu pa prišao, nije ni slutio da je reč o NJEGOVOM DETETU
Foto: Kurir/A. Bečić

tuga

STRAŠNI DETALJI POGIBIJE DEVOJČICE U NOVOM BEOGRADU Otac video telo na putu pa prišao, nije ni slutio da je reč o NJEGOVOM DETETU

Crna Hronika -

Otac I.T. (11) koja je poginula juče oko 16 časova u Ulici Ivana Ribara na Novom Beogradu, kada je udario kamion dok je pretrčavala ulicu, video je da devojčica leži na putu ali nije mogao da pretpostavi da je reč o njegovom detetu.

Kako Kurir saznaje nesrećnu devojčicu je otac video kako leži na putu, ali nije ni slutio da bi to moglo da bude njegovo dete.

- Video je telo na putu i prišao da vidi o kome se radi, nije ni slutio da je u pitanju njegovo dete. Onda se zaprepastio kada je video svoju ćerkicu - rekle su komšije.

Prema prvim informacijama, devojčica je prelazila ulicu na potezu kod autobuskog stajališta. Devojčica I.T. izašla je iz autobusa i odmah potom pokušala da pređe ulicu van pešačkog prelaza.

- Više puta smo upozoravali da na ovom mestu postave pešački prelaz jer je veoma prometna saobraćajnica i vozila se samo sjure. Pešački je daleko od stajališta autobusa i veliki broj ljudi prelazi ulicu van pešačkog - rekao je jedan od stanara obližnje zgrade.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:16

STRAVIČNA NESREĆA U BORČI: Kamion udario devojku, poginula na mestu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track