PUŠTEN IZ BOLNICE PA ODMAH UHAPŠEN: Određen pritvor svešteniku koji je kolima usmrtio dečaka (16) na putu kod Ljubovije
Foto: Zorana Jevtić

zadržavanje do 48 sati

PUŠTEN IZ BOLNICE PA ODMAH UHAPŠEN: Određen pritvor svešteniku koji je kolima usmrtio dečaka (16) na putu kod Ljubovije

Crna Hronika -

Policija u Ljuboviji uhapsila je J. S. (28) zbog sumnje da je u okolini ovog mesta, automobilom "subaru" naleteo na 16- godišnjeg pešaka koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Zadržavanje do 48 sati odredila je J. S. (28) policija u Ljuboviji, po nalogu nadležnog tužilaštva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On je, kako se sumnja, sinoć u okolini Ljubovije automobilom ''subari“ naleteo na petnaestogodišnjeg pešaka koji je od zadobijenih povreda preminuo. U ovaj nezgodi, vozač i njegova saputnica su lakše povređeni, saopšteno je danas iz PU Šabac.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u tužilaštvo radi saslušanja i daljeg procesuiranja. Podsetimo, kako je naš liast ranije objavio, dečak iz Donje Ljuboviđe poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 20 časova u tom selu.

On je, prema prvim informacijama, izašao iz autobusa koji je stigao iz Ljubovije i otišao sa njegove zadnje strane u nameri da pređe put, ali je naišao automobil i udario ga.

Dečak je prebačen u ljubovijski dom zdravlja, ali lekari nisu mogli ništa da učine. Vozač automobila je zadobio povrede zbog kojih je bio prebačen na lečenje u lozničku Opštu bolnicu koju je danas napustio.

(Kurir.rs/T.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track