PALI SARADNICI SRPSKOG NARKO BOSA: Sebastijanovi pomoćnici menjali tablice na OLDTAJMERIMA punim kokaina!
Foto: Dirección Nacional de Control de Drogas

hapšenje u dominikani

PALI SARADNICI SRPSKOG NARKO BOSA: Sebastijanovi pomoćnici menjali tablice na OLDTAJMERIMA punim kokaina!

Crna Hronika -

Dvojica mladića, saradnici Davora Saltića, osumnjčenog da je iz Dominikanske Republike švercovao kokain u Hong Kong, uhapšeni su u Santo Domingu, saopštila je policija ov ostrvrske države.

Da podsetimo, Srbin Davor Saltić zvani Sebastijan, osumnjičen za šverc droge u Kinu, predao se policiji koja je tragala za njim, a tada je navodno uhapšena još jedna osoba koja ima srpsko držvljanstvo.

kokain u instrument tabli
kokain u instrument tablifoto: Dirección Nacional de Control de Drogas

Nacionalna uprava za kontrolu droga izvestila je juče da je uhapsila dvojicu muškaraca koji se sumnjiče da su deo međunarodne grupe koja je pokušala da 19,19kilograma kokaina prošvercuje u Kinu u dva oldtajmera.

- Lisice na ruke stavljene su Luis Viskaino Morilju i Pablu Mateo Matosu, koji se sumnjiče da su na oldtajmerima proizvedenim 1983. i 1984. godine menjali tablice - prenosi portal portal Al momento.

Droga je, da podsetimo, bila sakrivena u instrument tablama.

- Njih dvojica nisu uhapšeni zajedno, a od njih su oduzeta vozila, tri mobilna telefona,kartice, lična dokumenta, gotovina - piše portal.

Srbin Davor Saltić, zvani Sebastijan, za kojim je tragala policija Dominikanske Republike zbog sumnje da je bio mozak grupe koja je u februaru pokušala da prošvercuje 19 kilograma kokaina skrivenih u old tajmerima u Hongkong, predao se juče istražiteljima iz Santo Dominga! Kako je potvrđeno iz Nacionalne agencije za kontrolu droge u Dominikani, sa Srbinom je uhapšena je još jedna osoba iz naše države.

- Sve ukazuje da je on bio vođa, odnosno organizator mreže koja je trgovala kokainom. Uvereni smo da se predao jer je bio pod velikim pritiskom zbog saznanja da su mu saradnici već uhapšeni i da agencija traga za njim - saopšteno je iz Nacionalne agencije.

Podsetimo, droga je zaplenjena još u februaru, a nekoliko osumnjičenih palo je u julu i od tada se tragalo za Saltićem, za koga se sumnja da je finansirao i organizovao šverc velike količine droge u Kinu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track